Over ons

COOP-apothekenĀ met hoofdzetel te Gent is een onafhankelijke, duurzame en innovatieve consumentencoƶperatie van meer dan 200.000 actieve klanten-coƶperanten. Sinds 1881 streeft dit netwerk van 45 apotheken naar het beste gezondheidsadvies voor haar particuliere klanten en haar 65 woonzorgcentra.

COOP-apothekenĀ heeft de uitgesproken visie om in te zetten op een preventieve adviesrol om zo haar patiĆ«nten beter te begeleiden: in de apotheken geven ze duidelijke antwoorden op gezondheidsvragen en coachen ze je graag naar een gezonder leven. HetĀ COOP-engagementĀ is duidelijk: een beter welzijn door begeleiding op maat en betaalbare gezondheidszorg voor iedereen.

COOP-apothekenĀ staat voor een vlakke bedrijfsstructuur waar 300 medewerkers over alle afdelingen heen samenwerken.

Voor de HR-afdeling in onze hoofdzetel teĀ GentĀ zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven talent. Ben je graag een belangrijke schakel binnen een organisatie voor collegaā€™s en klanten? Weet je van aanpakken? Heb je een oprechte interesse in mensen? Ben jij een analytisch en communicatief talent en ben je klaar voor een interessante en gevarieerde functie in een boeiende omgeving?

Ā