Over ons

COOP-apotheken met hoofdzetel te Gent is een onafhankelijke, duurzame en innovatieve consumentencoöperatie van meer dan 200.000 actieve klanten-coöperanten. Sinds 1881 streeft dit netwerk van 45 apotheken naar het beste gezondheidsadvies voor haar particuliere klanten en haar 65 woonzorgcentra.

COOP-apotheken heeft de uitgesproken visie om in te zetten op een preventieve adviesrol om zo haar patiënten beter te begeleiden: in de apotheken geven ze duidelijke antwoorden op gezondheidsvragen en coachen ze je graag naar een gezonder leven. Het COOP-engagement is duidelijk: een beter welzijn door begeleiding op maat en betaalbare gezondheidszorg voor iedereen.

COOP-apotheken staat voor een vlakke bedrijfsstructuur waar 300 medewerkers over alle afdelingen heen samenwerken.

Voor de HR-afdeling in onze hoofdzetel te Gent zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven talent. Ben je graag een belangrijke schakel binnen een organisatie voor collega’s en klanten? Weet je van aanpakken? Heb je een oprechte interesse in mensen? Ben jij een analytisch en communicatief talent en ben je klaar voor een interessante en gevarieerde functie in een boeiende omgeving?

 Bij COOP Apotheken zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: