Waarom onze organisatie

Groeimogelijkheden. We leiden je op, zodat jij groeit en je salaris ook.
Waardering. Particuliere klanten heel blij maken met het leveren van echt vakwerk.
Veilig werken. Met goed gereedschap en voldoende valbeveiliging.

Wij bieden

maaltijdvergoeding
Salaris vanaf € 2.637,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring.
De Suniversity is ons eigen opleidingsinstituut van Coolblue Energie op ons depot in Rotterdam.

Over ons

Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu het meest klantgerichte bedrijf in Nederland en België met eigen winkels, eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie en eigen reparatie. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we maar één doel: klanten blij maken.

Er werken meer dan 6.300 Coolblue’ers bij ons, waaronder klantenservicemedewerkers, developers, fietsbezorgers en zonnepanelen-installateurs. We verwelkomen continu nieuwe vrienden en bieden ze meer dan alleen banen: we bieden ze carrières en alle trainingsmogelijkheden die daarbij komen kijken.

Onze cultuur is ons succes. Begonnen als vriendenclub, nog steeds een vriendenclub. Eéntje van slimme, ondernemende vakidioten. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

 Onze waarden

Vrienden; Eerlijk, direct, open.
Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega's ook vrienden zijn. Dat is onze kracht.
Gewoon, doen. Elke dag een beetje beter.
Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. In Rotterdam hebben we er genoeg gezegdes voor. Bij Coolblue noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen.
Flexibel. Durf te veranderen.
We veranderen continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Coolblue is vanaf het begin flexibel ingericht om onze harde groei te ondersteunen. Wie “we doen het altijd al zo” zegt is af.
Eigenzinnig. Een beetje anders.
Echte, eigenzinnige Coolblue'ers. Daar zijn we trots op. En daarom laten we die terugkomen in onze reclames en op onze websites. Gewoon als zichzelf.
Gewoon verwonderen. Alles voor een glimlach.
Gewoon verwonderen. Twee woorden die elkaar tegenspreken. Maar juist daarom zo ontzettend Coolblue zijn. Eigenzinnig én nuchter. Het woord gewoon zegt veel.
Ondanks de grootte van het bedrijf krijg je zoveel ruimte voor je eigen inbreng. Heb je een vet idee? Dan wordt daar ook écht iets mee gedaan. En de relaxte werksfeer is ook een groot pluspunt.
Morgan
Morgan Hoofdmonteur Zonnepanelen

Bij Coolblue zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteer direct online. Gewoon, doen.
Telefonische screening
Tijdens een kort telefonisch gesprek maken we kennis met elkaar.
Eerste interview
Een digitaal sollicitatiegesprek waarin we in een half uurtje wat dieper ingaan op de inhoud van de job.
Meeloopdag
Je gaat een dag meelopen om de werksfeer te proeven. Maak alvast kennis met het team en geniet van het werken in de buitenlucht. Aan het eind van de dag weet jij zeker of deze baan bij jou past.
Aangenomen
Ja, ik wil!

Gerelateerde organisaties