Over ons

Consumind.nl is een bestedingscoach die de consument helpt besparen op de vaste uitgaven in het huishoudboekje. Hierbij richt Consumind.nl zich op energie, internet, televisie, vaste/mobiele telefonie, leningen, verzekeringen en hypotheken. De consument kan op de website de aanbieders vergelijken op producteigenschappen, tarieven en klanttevredenheid. Ook kan de consument via Consumind.nl overstappen naar een andere leverancier. Er wordt samengewerkt met een aantal leveranciers welke geselecteerd zijn op betrouwbaarheid, service, klantenbeoordeling en kwaliteit. Sinds 2011 heeft Consumind.nl ruim 800.000 huishoudens geholpen met budget gerelateerd advies.

Consumind.nl is het eerste initiatief van MTVTD. In 2015 is MTVTD gestart met het zusje van Consumind, Businessmind voor de zakelijke markt. Businessmind is er van overtuigd dat ZZP’ers en MKB’ers op een eenvoudige wijze flink kunnen besparen op hun vaste lasten. Daarom helpt Businessmind bedrijven op een makkelijke manier met het vergelijken van producten, tarieven en service van leveranciers van energie, telefonie, autolease, bedrijfshuur en zakelijke verzekeringen.

Tevens verzorgt Businessmind volledig kosteloos een geruisloze overstap naar de voordeligste en beste leveranciers van die betreffende diensten aan. MTVTD is een organisatie die op het gebied van (persoonlijke) bestedingen initiatieven bedenkt en ontwikkelt. De doelstelling van MTVTD is om dienstverleningen te ontwikkelen die de consument en bedrijven helpen bij het maken van beslissingen met betrekking tot bestedingen. Dit doen we door kosten en besparingen inzichtelijk te maken en ingewikkelde termen duidelijk uit te leggen. Daarnaast bieden we de service om over te stappen, waarbij de overstap uit handen van de consument of de organisatie wordt genomen.

Bij Consumind is de volgende vacature beschikbaar: