Waarom onze organisatie

Vooruitstrevend en sterk groeiend bedrijf
Sterke naam in de bekistingswereld
Concrete groeimogelijkheden voor Construx en voor jou

Wij bieden

Bonus / winstregeling
Lease auto
Vakantiegeld

Onze recruiter

Koen Mathijssen

Over ons

Construx: Shaping the Future of Concrete
Het Belgische Construx is één van Europa’s toonaangevende producenten van bekistingsystemen en prefab mallen. De producten van Construx worden gebruikt op bouwwerven en bij de productie van betonproducten. Construx blinkt uit in de ontwikkeling van innovatieve bekistingen en mallen,  flexibiliteit, service en klantspecifieke oplossingen. Samen met hun klanten verleggen zij grenzen en creëren zij voortdurend nieuwe standaarden op het gebied van techniek, efficiëntie, veiligheid en ergonomie.

Construx groeit
Construx is 20 jaar geleden opgericht door de twee huidige eigenaren Anthony en Ward. Twee Belgische ondernemers met een vooruitstrevende visie. Ze zagen veel ruimte voor verbetering in de bekistingswereld. De vernieuwende aanpak bleek succesvol en Construx groeide snel. Het bedrijf heeft inmiddels ruim 180 gemotiveerde medewerkers en 7 productielocaties, waarvan één in Maarsbergen (NL). Haar producten, oplossingen en toebehoren worden verkocht en verhuurd aan aannemers, bouwbedrijven, infra bedrijven en prefab betonbedrijven binnen en buiten Europa.

Construx Rental
Construx Rental is onderdeel van de Construx Group. Vanuit de 3 verhuurdepots in België worden modulaire bekistingen verhuurd aan hun klanten. De vraag naar de verhuur van deze materialen neemt toe. Om hierop in te spelen zoeken we een Accountmanager Nederland voor Construx Rental.Onze waarden

Continue focus op innovatie
en lef
Beloften nakomen
snel schakelen, nuchterheid
Ruimte voor eigen initiatieven
en ondernemerschap in jouw rol
Verantwoordelijkheid en vrijheid
jij maakt het verschil
Hele goede arbeidsvoorwaarden
contract onder Nederlands recht

Bij Construx is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatieprocedure
Online interview Kennismaking met de mensen van het bedrijf Online assessment Laatste gesprek bij het bedrijf