Wij bieden

Bonus / winstregeling
Lease auto
Werken vanuit huis mogelijk

Onze recruiter

Koen Mathijssen

Over ons

CompoNenti
CompoNenti in Charleroi is sinds 2006 gespecialiseerd leverancier van keukencomponenten, zoals kranen, afzuigkappen en spoelbakken die volledig aansluiten op de laatste trends op het gebied van design en comfort. CompoNenti heeft jarenlange partnerships met toonaangevende Europese producten, zoals afzuigkappen van het merk AIRFORCE, kranen van het merk NOBILI, spoelbakken van het merk SELECT en granit spoelbakken van het merk ELLECI. Voor deze merken is CompoNenti distributeur in de Benelux. De directe klanten van CompoNenti zijn keukenspeciaalzaken, zowel ketens als zelfstandigen. Daarnaast zijn er ook afzetmogelijkheden in de projectbouw en in de elektro markt.

Kwaliteit tot in ieder detail
Als het om kwaliteit gaat wordt bij CompoNenti niets aan het toeval overgelaten. Of het nu gaat om de producten, de logistiek, de service of de medewerkers, de lat ligt hoog. Zo is er een nauwkeurige selectie gemaakt van een aantal ijzersterke Europese merken. En CompoNenti investeert in de toekomst. Recentelijk is het magazijn sterk uitgebreid en een nieuw ERP systeem geïmplementeerd. De service van CompoNenti eindigt niet bij de keukenspeciaalzaak, maar wordt zelfs geleverd tot bij de consument thuis. Door een uitstekende logistiek is de leverbetrouwbaarheid van CompoNenti hoog. Omdat er heel weinig verloop is onder het personeel, blijft de kennis en ervaring in huis en beschikt CompoNenti over een sterk team van 20 enthousiaste medewerkers die met service, betrokkenheid en expertise elke dag weer zorgen voor tevreden klanten. Kortom: CompoNenti = kwaliteit!

CompoNenti in Nederland
In België heeft CompoNenti de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. En het bedrijf is nu helemaal klaar voor de stap naar Nederland en zoals gewoonlijk doen ze dit goed voorbereid. De capaciteit van het magazijn is vergroot en er is een partnership afgesloten met een professionele organisatie die verantwoordelijk wordt voor de service in Nederland. Logistiek is alles optimaal ingericht en vanuit marketing wordt er hard gewerkt aan o.a. een mooie Nederlandse website. Kortom, de basis staat en CompoNenti is klaar om haar eerste Nederlandse Accountmanager aan te nemen. Een pionier met ervaring in de keukensector en zin om CompoNenti in Nederland te vertegenwoordigen.


Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
heel graag met CV
Eerste interview
Wederzijdse online kennismaking
Assessment
inclusief bespreking van jouw resultaten
Laatste selectiegesprek
bij CompoNenti in België