Over ons

Ben jij onze oplossing op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, ICT, telecom of klimaat?
 
“Complex staat voor kwaliteit, opleiding, oplossingen en betrokkenheid. Wij zijn trots op ons bedrijf. Trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Trots op onze medewerkers! En trots op de mooie projecten die we door de jaren heen voor onze klanten hebben mogen vormgeven.”

Complex E-techniek B.V. is de totaalinstallateur die met je meedenkt. Een erkend installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, ICT, telecom en klimaat.

Trots! Met Dura Vermeer aan de slag voor Rabobank Gouwestreek. Naar het ontwerp van architecten bureau Kraaijvanger en onder BREEAM-Excellent certificering bouwen wij aan een van de meeste duurzame kantoorgebouwen in Gouda. Het ontwerp met een vloeroppervlak van ca. 4.750 m2 heeft als centraal thema ‘verbinden’ en kenmerkt zich door flexibiliteit. Hiermee krijgt de optimalisatie van de spoorzone een prachtig vervolg. Complex verzorgt de totale elektrotechnische installaties.
 
Machtig mooi en uniek project wereldwijd…
In opdracht van offshorebedrijf Allseas in Delft zijn we op dit moment aan het werk op de Pioneering Spirit. Complex verzorgt de glasvezelverbindingen in de grijparmen van de kranen. Met 382 meter lang en 124 meter breed kent zij qua omvang en techniek geen gelijke. Gebouwd en ontworpen om op zee bij 3,5 meter golfslag een boorplatform te kunnen heffen en zonder beschadiging mee te nemen voor hergebruik of afvoeren. Het prachtige schip gaat in de zomer van dit jaar in bedrijf.
 
Terug in de tijd… Bij Jurassic Golf op de rand van Gouda en Moordrecht ga je op avontuur met de Brachiosaurus, Velociraptor en T-rex. Een mooi project voorzien van een elektrische installatie en verlichting. Samen met eigenaar Michel de Meijer (Golfbaan IJsselweide) zijn we erin geslaagd deze reuzen met beweging en geluid tot leven te wekken en een heuse waterval in beweging te krijgen.

Bij Complex E-techniek B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen