Over ons

Commanderij College De Laarbeecke is een school voor voortgezet onderwijs en biedt binnen het vmbo de niveaus kaderberoepsgerichte leerweg en theoretisch-gemengde leerweg aan. Alle leerlingen (met uitzondering van enkele leerlingen die voor een T-diploma gaan) krijgen naast de overige vakken het beroepsvoorbereidend profiel Dienstverlening & Producten aangeboden. De school behoort bestuurlijk onder Onderwijsgroep Oost-Brabant.

Een zachte landing voor brugklassers
De Laarbeecke is gehuisvest in twee goed geoutilleerde en moderne schoolgebouwen. Naast het hoofdgebouw waar de leerlingen van klas 2 tot en met 4 hun lessen volgen, staat het Juniorcollege. Dit gebouw is de thuisbasis voor de brugklasleerlingen. Zij volgen hier het grootste gedeelte van hun lessen en hebben hier ook hun pauzevoorziening. 

We zien je op De Laarbeecke
De basis is goed op orde. Er staat een sterk team van betrokken personeelsleden die samen werken in en aan een veilige en pedagogisch sterke school. Werken vanuit relatie, elkaar zien en ondersteunen en leerlingen zien en ondersteunen zijn belangrijke uitgangspunten voor ons onderwijs. Vandaar ook ons motto: “We zien je op De Laarbeecke.”.


Bij Commanderij College De Laarbeecke is de volgende vacature beschikbaar: