Over ons

Op College de Brink begeleiden wij de leerlingen naar de beste versie van zichzelf en mag je zijn wie je bent. Wij geven leerlingen de tijd om zich te ontwikkelen naar het niveau en de praktijkrichting die bij ze past. Op College de Brink word je gezien en gehoord. Je werkt hard mét je hart! 

Dit doen wij vanuit vertrouwen, structuur en verbinding. Iedere nieuwe dag biedt een nieuwe kans om te leren. Wij vragen iedereen verantwoordelijkheid te nemen, samen te werken en te leren van de fouten die een ieder mag maken. Iedere dag krijg je de ruimte om te groeien als leerling, als burger, als professional. 

Op College de Brink leren leerlingen met vastgestelde leerdoelen per vak (formatief en summatief) (ontwikkeling staat nog in de kinderschoenen). Door middel van gerichte feedback leert een leerling wat er nog geleerd moet worden en waar ze staan in het leerproces. Leerlingen krijgen bij ons meer eigenaarschap van het leerproces, o.a. door vooraf te weten wat de leerdoelen zijn. Iedere les op College de Brink geeft de leerling dezelfde structuur en voorspelbaarheid omdat deze volgens “de CdB” les wordt ingedeeld.

Door betrokkenheid, vertrouwen en positiviteit help jij onze leerlingen hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zodat jij niet alleen trots op hen kunt zijn, maar zij ook vooral op zichzelf! 

Wist je dat College de Brink een onderdeel is van de GSF: www.gsf.nl