Over ons

Studio Coldec (www.studiocoldec.nl) ontwikkelt, produceert en levert innovatieve verfproducten voor wand- en vloerafwerking in binnen- en buitenland, offline en online. Studio Coldec maakt onderdeel uit van deColdec Group (www.coldecgroup.nl).
De Coldec Group bestaat verder uit de volgende ondernemingen: Coldec Particles, Coldec China en Decoverf.nl.
 
Coldec Particles (www.coldec.nl is wereldwijd de grootste producent van kleurvlokken. Kleurvlokken en kleurchips die worden gebruikt voor (decoratieve) effecten in wand- en/of vloerafwerking.
 
Coldec China (www.coldec.cn) is de (franchise)winkelketen die Studio Coldec in samenwerking met een Chinese partner heeft opgezet in China. De winkels verkopen producten die ontwikkeld en geproduceerd zijn door Studio Coldec.
 
Decoverf.nl is de leukste webshop voor betaalbare verf, want goede verf hoeft niet duur te zijn. Decoverf.nl doet het net even anders dan de anderen in de traditionele verfindustrie. Hun verf bestel je eenvoudig online!
 
De Coldec Group heeft één afdeling waar alle commerciële activiteiten zijn ondergebracht voor de verschillende ondernemingen binnen de Coldec Group. Binnen dit team heeft iedere medewerker zijn of haar eigen specialiteit en aandachtsgebied.

Bij Coldec Studio via LEV Carrièremakers is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen