Over ons

'COARE: CO-creërende, ARchitectuur en REalisatie'

COARE fungeert als specialistische schakel tussen bouw en architectuur, waarbij een vastomlijnd concept ligt ten grondslag aan de werkwijze van COARE Architectuur en Realisatie. Ze bouwen wat ze ontwerpen; met daarbij consequent een sterk accent op de speerpunten innovatie, passie en visie. Er wordt gewerkt met een resultaatsverplichte aanpak, waarbij COARE de opleverdatum en het bouwbudget garandeert.

Geen projectmanagers met dikke rapporten en lange vergaderingen, maar pro-actieve mensen die op de bouw het verschil maken. De COARE-formule wordt door een groeiend aantal Nederlandse bedrijven en organisaties gewaardeerd waaronder Shell, Ziggo, NS, KLM, Dell, Graydon, Rabobank, Alliander en FNV.

Actueel: in opdracht van de Nederlandse Spoorwegen renoveert COARE Realisatie in samenwerking met Strukton en 4some Technisch Beheer B.V. het hoofdkantoor van de NS in Utrecht. Het project betreft een renovatie van 23.000 vierkante meter, waarbij het project in verschillende fases is opgedeeld. Per fase van 3 weken wordt er 1900 vierkante meter gerenoveerd. De renovatie vindt plaats terwijl de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd blijft. Zie video hieronder!

Klik hier voor een bezoek aan de website van COARE
Klik hier voor een bezoek aan het Youtube kanaal van COARE

Bij Coare zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: