Waarom onze organisatie

Via 60 directe aanloophavens bedienen we ruim 700 bestemmingen
Al ruim 85 jaar, een onmisbare schakel in ieders logistieke keten
In ons familiebedrijf kunnen klanten altijd op ons bouwen

Onze recruiter

Over ons

Cleve en Zonen B.V. is een familie bedrijf met zowel een resultaatgerichte als mensgerichte cultuur. Wij bieden je een boeiende en afwisselende functie in een dynamische service gerichte internationale omgeving.

Werken bij ons betekent werken in een dynamische, mondiaal georiënteerde omgeving, met de nadruk op dienstverlening. Logistiek vormt uiteraard de rode draad. Cleve stimuleert de verdere ontwikkeling van zijn medewerkers.

Verder bieden we mogelijkheden om door te groeien naar functies bij onze andere werkmaatschappijen.

Heb je je opleiding afgerond ? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Ons internationaal geöriënteerde familiebedrijf is gespecialiseerd in het doen vervoeren van groupagezendingen. Er wordt gewerkt in een informele sfeer waar ruimte is voor een gezonde dosis ambitie. Zowel tijdens het werk als op school krijg je voldoende gelegenheid om onder begeleiding van ervaren collega’s het vak te leren. Van jou verwachten we vooral een grote dosis aan enthousiasme, inzet en de wil om steeds beter te worden in wat je doet.Onze waarden

Stabiliteit
Wij kijken als logistiek bedrijf terug op een lange historie. Al in 1934 vond de oprichting plaats van Cleve & Zonen. Inmiddels bestaan we 80 jaar.
Loyaliteit
Inmiddels werken er 150 mensen bij Cleve & Zonen. Enkele medewerkers zijn al ruim 30 jaar werkzaam bij ons en brengen daarmee veel ervaring in.
Familiebedrijf
Cleve en Zonen B.V. is een familie bedrijf met zowel een resultaatgerichte als mensgerichte cultuur.

Bij Cleve & Zonen B.V. zijn de volgende 10 vacatures beschikbaar: