Over ons

Het Christiaan Huygens College is de overkoepelende organisatie voor onze drie scholen in Eindhoven; Olympia, Huygens Lyceum en Frits Philips. Leerlingen, ouders en medewerkers maken samen de school. Daardoor zijn onze drie scholen verschillend en vaart iedere school haar eigen koers binnen het identiteit van het Christiaan Huygens College. 

Het Christiaan Huygens College heeft een passie voor onderwijs. Deze passie is zichtbaar op onze drie scholen, is voelbaar in de lessen die we geven en is meetbaar in de motivatie van onze medewerkers. Bij ons werken zo’n 360 medewerkers, verdeeld over de scholen, het centraal bureau en het College van Bestuur. Nieuwe collega’s worden warm ontvangen en begeleid door ons hechte team. Als jij het beste van je zelf geeft en dit is zichtbaar en voelbaar in en buiten je lessen, dan groei je door in taken en beloning.
  
Christiaan Huygens College valt juridisch onder de Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs, SECVO.

Trots zijn wij op het keurmerk Happy Fit Workplace 2023! Dit keurmerk hebben wij behaald naar aanleiding van de resultaten van het bevlogenheidsonderzoek 2023 op het gebied van positief werkklimaat, bevlogenheid, werkstress en de mate waarin onze collega's ons aanraden aan anderen!