Waarom onze organisatie

Bij Chill-Outdoor hechten we waarde aan kwaliteit.
Het welzijn van onze omgeving en de (milieu)impact van onze activiteiten spelen een belangrijke rol.

Wij bieden

Mogelijkheid om op een fijne en gecontroleerde manier werkervaring op te doen in Spanje.
En binnen een paar jaar te groeien tot partner/eigenaar van het restaurant.

Over ons

Wij vinden

dat de combinatie van Chill & Outdoor - oftewel van lekker genieten en je fysiek inspannen - de ideale manier is om vakantie te vieren. De Spaanse Pyreneeën lenen zich hier perfect voor. Ruig, puur, ongerept, relatief weinig toerisme, heerlijke verse streekproducten en veel zonuren.

Chill-Outdoor is een kleinschalige reisorganisatie, gespecialiseerd in actieve vakanties in het hart van de Spaanse Pyreneeën. Omdat we ter plekke aanwezig zijn, krijg je persoonlijke aandacht tijdens je verblijf.

Het team van Chill-Outdoor

laat je graag kennismaken met de overweldigende natuur, de te gekke outdoor-activiteiten, maar ook met de Spaanse keuken en het Spaanse ritme.

Chill-Outdoor is een kleinschalige reisorganisatie met een eigen mini-camping en restaurant. Ons team staat voor je klaar om jouw vakantie in de Spaanse Pyreneeën tot een geweldige ervaring te maken.

We zijn ter plekke aanwezig voor persoonlijke service, de lekkerste tapas en lokale tips. Hopelijk tot snel!Bij Chill-Outdoor Pyrenees is de volgende vacature beschikbaar: