Waarom onze organisatie

Samen met onze cliënten sta jij op een.
Jouw inzet en bijdrage telt.
Er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Vakantiegeld
Flexibele werktijden

Onze recruiter

Over ons

Bij Cello werken we aan een goed leven voor mensen met een beperking. Van mens tot mens. Zodat cliënten kunnen wonen, werken, leren en ontspannen zoals zij dat het liefst willen en mee kunnen doen in de samenleving. Dit vraagt om professionele, menswaardige zorg en ondersteuning. Cello ondersteunt ruim 2.300 mensen met een beperking en werkt met ruim 2.300 bevlogen medewerkers en 1.250 vrijwilligers. Op meer dan 150 plekken in de regio Den Bosch is Cello actief.  

Samen op een, samen vooruit
Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello doe jij ertoe. Jouw unieke talent, kennis, (levens)ervaring, zien wij als een verrijking. Jij bent jezelf, en wij zijn er voor elkaar. Je krijgt bij Cello de ruimte en het vertrouwen om regie te nemen, kansen te zien én te pakken en buiten de gebaande paden te denken. Als we het samen elke dag een beetje beter willen doen om mensen met een beperking fijn te laten wonen, werken, leren en ontspannen, is het belangrijk dat ook jij blijft groeien en ontwikkelen. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.


Onze waarden

We sluiten aan
We sluiten aan bij jouw behoeften en wensen. En we sluiten aan bij wat jij en je familie of netwerk zelf kunnen. We doen wat nodig is – of liever wat jullie nodig hebben.
We zijn betrouwbaar
Op ons kun je rekenen. We ondersteunen jou en je netwerk bij de stappen die je zet en laten je niet vallen. Ook niet als het ingewikkeld wordt. Sterker: juist dan blijven we naast je staan.
We zijn nieuwsgierig
We hebben de wil om jou te begrijpen en blijven nieuwsgierig naar nieuwe manieren om te werken aan een goed leven
We zijn ondernemend
We willen altijd vooruit. Met jou, ook als dat – vanwege een beperking of probleemgedrag – niet vanzelfsprekend is. We kijken steeds naar wat wél kan.

Bij Cello zijn de volgende 88 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Zodra we jouw cv hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging per mail en vragen we je toestemming om jouw gegevens te mogen bewaren.
Telefonische screening
Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.
Eerste interview
Dan volgt een persoonlijk gesprek met een manager zorg- en dienstverlening om te kijken welke locatie het beste bij je past en krijg je zo snel mogelijk een rondleiding op de betreffende locatie.
Assessment
Tijdens de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentietest (EQ-i) afgenomen om inzicht te krijgen in belastbaarheid en relevante persoonlijke eigenschappen voor het werken met de doelgroep.
Aanbod
Ben je enthousiast en zijn we een match? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardelijk gesprek waarna je aan de slag kan.