Over ons

Over het Casparus College

Het Casparus College is een overzichtelijke school voor vmbo in Weesp. Wij zijn de school ‘waar leren je werk wordt’. Leerlingen uit de hele regio (van het Gooi tot aan de grote stad) kunnen bij ons terecht voor lwoo, basis of kader. Daarnaast hebben we een juniormavo en bereiden we de start van een gemengde leerweg in de bovenbouw voor.

Leren is pas mogelijk als er echt contact is. Daarom gaan pedagogiek en didactiek bij ons hand in hand. Ons onderwijs is gedegen, gestructureerd en gedifferentieerd. Het doel is dat iedere leerling het maximale uit zichzelf haalt en trots kan zijn op zijn ontwikkeling.
We beschikken over een modern gebouw met activeboards in vrijwel alle lokalen, een Chromebook voor iedere medewerker en goed geoutilleerde plaza’s voor de praktijkafdelingen. 

Het Casparus College maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.

Bij Casparus College zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: