Over ons

CarsOnTheWeb is een internationale, snelgroeiende onderneming met het hoofdkantoor in België en vestigingen in zes Europese landen: België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland. CarsOnTheWeb is hard op weg één van de grootste Business-to-Business aanbieders te worden van gebruikte voertuigen. Deze voertuigen zijn afkomstig van leasemaatschappijen, importeurs, handelaren en fleetowners en worden via een online veilingsysteem aangeboden aan professionele autobedrijven. Inmiddels worden er jaarlijks ruim 87.000 voertuigen verhandeld via het online veilingplatform aan een netwerk van ruim 30.000 autobedrijven verspreid over 50 landen en met dit fijnmazig netwerk van potentiële kopers onderscheidt CarsOnTheWeb zich uitdrukkelijk van haar concurrenten.
 
De doelstelling van CarsOnTheWeb is om de import en export van gebruikte voertuigen verder te ontwikkelen door middel van het samenbrengen van aanbieders en kopers via het online veilingplatform. Daarbij wordt aan zowel de aanbieders als de afnemers een transparant proces met marktconforme prijzen geboden. Door het zeer sterke (inter)nationale kopersnetwerk worden de hoogste prijzen gerealiseerd voor de aanbieders. Voor de kopers biedt het direct aankopen significante kostenvoordelen. CarsOnTheWeb zal zowel het aantal aanbieders verder ontwikkelen als het aantal afnemers van voertuigen, die veelvuldig het importkanaal gebruiken om hun handelsvoorraden op niveau te brengen. De afhandeling van elke transactie vindt compleet online en real-time plaats, ondersteund door een backoffice systeem.
 
De Nederlandse organisatie is opgestart eind 2012 en draagt alle kenmerken van een jonge moderne onderneming: informeel, plat en dynamisch. Daarbij wordt veel verwacht van alle medewerkers met betrekking tot professionaliteit, kennis, snelheid van handelen, creativiteit, flexibiliteit en inzet. De mate van professionaliteit is zeer hoog, evenals de ambities: nummer 1 in de online veilingmarkt en hét platform voor nationale en internationale voertuigtransacties worden. De Nederlandse organisatie is inmiddels uit gegroeid tot een volwaardige organisatie bestaande uit de volgende afdelingen:  Sales, Auctions, Operations en Finance.

Bij CarsOnTheWeb Nederland B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen