Waarom onze organisatie

Elke dag uniek: jij, in diverse zorgsettings, helpt cliënten met complexe zorgbehoeften.
Focus op zorg: beperkt aantal cliënten, volledige aandacht, minder tijdsverspilling aan papierwerk.
Vrijheid: regie over werktijd, controle over werkdruk, meerdere projecten, behoud van werkplezier.

Wij bieden

Regie op je rooster
veel mogelijkheden tot training en opleidingen
Keuzebudget boven op je salaris, dat je vrij kunt besteden.

Onze recruiter

Over ons

De beste zorg realiseer je met de beste mensen

Careflexers zijn bevlogen, authentiek en optimistisch. Het zijn vakmensen die weten wat ze doen, kunnen reflecteren en altijd in dialoog blijven met cliënten en collega’s. Ze kennen en bewaken hun grenzen, maar zullen ook proberen daarover heen te kijken, te leren en te groeien. Bij Careflex zet je jouw waardevolle skills in op een plek waar die het hardst nodig zijn, zo maak je écht impact – zowel voor je cliënt als voor de instelling. Zo verbeteren we de zorg op structurele wijze en werken we aan ieders kwaliteit van leven.

Flexibiliteit en vrijheid

Bij Careflex heb jij de touwtjes in handen. Je hebt veel regie over hoeveel, waar en wanneer je werkt. Dat geeft je controle over je werkdruk. Daarnaast regelen wij alle tijdrovende administratie, zodat jouw volledige tijd en aandacht naar de cliënt en zorgvraag kan gaan.

Ontwikkeling en professionele ondersteuning

Bij Careflex kun je voor meerdere projecten tegelijkertijd ingezet worden. Zo ontwikkel je jezelf maximaal en behoud je jouw scherpe blik altijd. We investeren in jou en jouw toekomst. Dit betekent dat we je bijstaan met persoonlijke aandacht en begeleiding, maar je ook kansen bieden om door te groeien en trainingen te volgen.

De Careflex-familie

Wij zijn ooit gestart als familiebedrijf; dat zit nog altijd in ons DNA. We willen graag dat jij je bij ons thuis voelt, je gewaardeerd voelt, je onderdeel voelt van ons team en jezelf kunt zijn. Dat gevoel creëren we samen door persoonlijke aandacht en gezamenlijke activiteiten.


Onze waarden

Gastvrij
Of je nu cliënt, partnermedewerker, of collega bent, streven wij ernaar dat iedereen zich thuis en gewaardeerd voelt. Alleen dan kunnen we samen echt impact hebben.
Kundig
Constante groei en uitdaging drijven ons, omdat er altijd ruimte is voor leren. Zo behouden we nieuwsgierigheid en bekwaamheid om in elke situatie te ontdekken en te bieden wat vereist is.
Authentiek
Wij waarderen authentieke individuen die luisteren, zich uiten en grenzen stellen. Onze kracht ligt in oprechte verbinding, eerlijkheid en transparantie.
Bij Careflex bepaal ik mijn eigen rooster. Door een gezonde balans tussen werk en privé, heb ik alle energie om er te zijn voor cliënten.
Miranda begeleider

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
maak kenbaar dat je er aan denkt om Careflexer te worden
Telefonische screening
Binnen twee werkdagen maken we telefonisch kennis.
Kennismakingsgesprek
In een gesprek met een van onze recruiters leer jij Careflex kennen en ontdekken wij wie jij bent
Tweede interview
Samen gaan we dieper in op je werk, je kwaliteiten en onze visie.
Aangenomen
We stellen je graag voor aan je collega's en je zorgmanager. Ook zorgen we ervoor dat alles voor je klaar staat
Aan de slag!
Je volgt enkele trainingen en bent klaar voor je eerste werkdag