Over ons

De Careflex Zorg Groep is de meest gevraagde externe partner binnen de complexe zorg in Nederland. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan kwaliteit en continuïteit binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. 

Onze kernteams worden ingezet om de zorg voor een cliënt tijdelijk over te nemen. Daarnaast detacheren we hoogopgeleide specialisten. En we bieden maatwerk opleidingen voor zowel onze eigen als externe medewerkers.

Het is onze ambitie om het leven voor mensen met een uitdaging een beetje beter, makkelijker en prettiger te maken. De cliënt staat daarbij centraal. Hoe lastig, gevaarlijk of complex gedrag ook is, er is altijd iets positiefs, er is altijd een oplossing.

De beste zorg realiseer je met de beste mensen. Careflexers zijn bevlogen, authentiek en optimistisch. Het zijn vakmensen die weten wat ze doen, kunnen reflecteren en altijd in dialoog blijven met cliënten en collega’s. Ze kennen en bewaken hun grenzen maar zullen ook proberen daarover heen te kijken, te leren en te groeien

Bij Careflex Zorg Groep zijn de volgende 161 vacatures beschikbaar: