Waarom onze organisatie

Wij staan voor verbinding, een dagelijkse gratis en uitgebreide lunch hoort daarbij
Gezelligheid buiten de werkvloer om met jaarlijkse teamuitjes
Regelmatig een verrassing via de post

Wij bieden

Dagelijks gratis uitgebreide lunch
Jaarlijks vrij besteedbaar balansbudget
Salarisschaal conform CAO

Onze recruiter

Over ons

Care to Change, een eigenzinnige en gedreven instelling gericht op de specialistische GGZ met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Utrecht en Zeist.

Wij verwelkomen mensen die vast blijven lopen in hun leven, waarvan klachten niet minder of juist erger worden, misschien wel ondanks eerdere behandeling(en).  Wij richten ons op mensen met complexe klachten.

Een combinatie tussen verbale en non-verbale therapie, daar zit onze kracht. Wij werken dan ook altijd multidisciplinair en hebben een breed scala aan behandeldisciplines, zodat de behandeling aansluit op de behoeften en wensen van de cliënt.

Er vindt wekelijks een multidisciplinair overleg met het behandelteam plaats, zodat iedere cliënt regelmatig besproken kan worden en de doelen en diagnose indien nodig tijdig bijgesteld kunnen worden.

Bij Care to Change richten we ons op het geheel: hart, hoofd én lijf. Wij behandelen daarom meestal niet op één diagnose. We kijken naar het geheel van wat er aan de hand is, ook als de cliënt al eerdere behandeling(en) heeft afgerond.

Graag willen we dat onze cliënten de regie hebben en houden over hun eigen behandeling.  
Zij kunnen dan ook altijd, in afstemming met hun regiebehandelaar (meestal psychiater), aangeven welke doelen ze centraal willen stellen, welke therapievormen ze wel of juist niet zien zitten en hebben uiteraard ook altijd de vrijheid om aan te geven of ze zich prettig voelen bij hun behandelaar.

Waarom wil jij bij ons werken?
Onze unieke manier van werken met cliënten is natuurlijk al een goede motivator.
Maar ook als werkgever hebben wij veel te bieden; wij staan voor onze medewerkers!

De balans tussen werk en privé staat bij ons hoog in het vaandel. De aandacht voor jou is er zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Wij zien jou als individu met een persoonlijk verhaal, wensen en behoeften. Onze deur staat altijd voor jou open om hierover in gesprek en we geven je alle ruimte tot zelfontplooiing.  

We hechten daarnaast veel waarde aan continue ontwikkeling van onze professionals. Leren als individu door opleiding, werkbegeleiding of supervisie of leren met elkaar door middel van intervisie, referaat van een collega of gezamenlijke training, bij Care to Change is het er allemaal.

Naast dat we elkaar op werkgebied goed aanvullen en constructief met elkaar samenwerken, is er ook ruimte voor gezelligheid. Dit doen we onder andere door onze heerlijke, dagelijkse lunch. De broodtrommel mag je dus thuis laten. Daarnaast is er jaarlijks een teamuitje met het eigen team en ook nog een groot Care to Change feest, waarin we allemaal met elkaar samen zijn.

Zin om ons te leren kennen?
Wij zetten de koffie klaar!Onze waarden

Balans
We hechten veel waarde aan jouw werk- privé balans
Informeel
We staan open voor gesprek, maar ook gezelligheid. Of dat nou met een directe collega of iemand van management / directie is.
Vertrouwen
We hebben vertrouwen in de kennis en kunde van onze medewerkers.
Samen
We doen het graag samen. Jouw inbreng telt!
Begonnen op detacheringsbasis en altijd gezegd: Als ik daar weer kan werken, ga ik ervoor. Nu inmiddels alweer sinds november 2019 aan het werk bij Care to Change. Een plek waar ik mij gehoord en gezien voel als mens en als medewerker.
MariëlleJanssen
MariëlleJanssen Beleidsmedewerker

Bij Care To Change zijn de volgende 13 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij ontvangen graag je sollicitatie middels een cv en bij voorkeur een motivatie.
Eerste reactie
Van ons krijg je altijd een ontvangstbevestiging per mail.
Eerste interview
Het eerste gesprek vindt plaats met twee potentiële collega's. De leden van het eerste gesprek zijn afhankelijk van de functie.
Tweede interview
Het tweede gesprek vindt plaats met twee potentiële collega's. Afhankelijk van de functie vindt er nog een arbeidsvoorwaarden gesprek plaats of dit gesprek fungeert als arbeidsvoorwaardengesprek.
Aanbod
Het derde gesprek is bij ons het arbeidsvoorwaardengesprek. Het kan zijn dat deze stap overgeslagen wordt, als dit in het tweede gesprek al heeft plaatsgevonden. Dat is afhankelijk van de functie.
Aangenomen
Gefeliciteerd, je bent aangenomen!
Onboarding
Op je eerste dag word je 's ochtends in Hilversum verwacht voor een algemeen inwerkprogramma. Na de gezamenlijke lunch word je verwacht in het betreffende team. Ook zij hebben een inwerkprogramma .
Proeftijd
Na je eerste maand vindt het einde proeftijdgesprek plaats.
Jaarevaluatie
Jaarlijks vindt er een evaluatie plaats.