Waarom onze organisatie

Knallen met een glimlach in een gezellig team!
Samenwerken met enthousiaste teamleden die een gedeelde passie hebben voor schoonmaakwerk.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Vakantiegeld

Over ons

Bij Care Dienstengroep hebben we een passie voor het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten. Als schoonmaakmedewerker bij ons ben je niet zomaar een werknemer; je bent een essentieel onderdeel van ons team en een belangrijke schakel in het realiseren van onze missie: het creëren van een schone en hygiënische werkomgeving voor onze opdrachtgevers.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om te werken in diverse omgevingen, variërend van kantoorpanden en scholen tot hotels en evenementenlocaties. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij je ervoor zorgt dat elke ruimte er onberispelijk uitziet en aanvoelt.

Maar we bieden meer dan alleen een baan. Bij Care Dienstengroep investeren we in onze medewerkers door middel van training en ontwikkeling. We geloven in het potentieel van elk individu en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt verbeteren. Of je nu net begint in de schoonmaakbranche of al ervaring hebt, bij ons krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Naast het bieden van kansen voor persoonlijke groei, hechten we ook veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij Care Dienstengroep streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu. We streven naar duurzame schoonmaakpraktijken en werken samen met onze opdrachtgevers om te voldoen aan de hoogste normen voor sociale en milieuprestaties.

Kortom, bij Care Dienstengroep kom je terecht in een dynamisch en professioneel team, waarin je de kans krijgt om te groeien, te leren en bij te dragen aan een schonere en betere wereld. Als je op zoek bent naar een uitdagende en bevredigende carrière in de schoonmaakbranche, dan is Care Dienstengroep de juiste plek voor jou. Sluit je vandaag nog aan bij ons team en maak deel uit van ons streven naar uitmuntendheid en duurzaamheid.Onze waarden

Loyaliteit
Bij CareDienstengroep is loyaliteit de geheime kracht die ons bindt! Het is onze superlijm die teams versterkt, vertrouwen opbouwt en een passie voor onze missie aanwakkert.
Respect
Respect is als de superkracht van een team! Het is als een magneet die mensen samenbrengt en ervoor zorgt dat iedereen zich gewaardeerd voelt.
Samen
Alleen kun je niets, we moeten het samen doen.

Bij Care Dienstengroep B.V. zijn de volgende 11 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Stuur je CV op naar werkenbij@caredienstengroep.nl
Telefonische screening
Na het indienen van je CV kan een teamlid je bellen voor een telefonische screening om te zien of er een match is.
Eerste interview
De rayonmanager plant een kennismakingsgesprek met jou in.