Waarom onze organisatie

Knallen met een glimlach in een gezellig team!
Samenwerken met enthousiaste teamleden die een gedeelde passie hebben voor schoonmaakwerk.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Vakantiegeld

Over ons

Aandacht en zorg voor het beste resultaat.

Care DienstengroepĀ is een veelzijdig schoonmaakbedrijf. Ons hoofdkantoor is gevestigd inĀ Nijverdal. Daarnaast hebben we nevenvestigingen inĀ MaarssenĀ enĀ Maastricht. Hierdoor werken we landelijk, maar met eenĀ  sterk regionaal karakter. Voor alle reguliere en specialistische schoonmaakwerkzaamheden, nemen onze medewerkers graag alle zorg uit handen. Dit doen we door maatwerkoplossingen. Duurzaam en helder.



Onze waarden

Maatwerk oplossingen
Voor alle reguliere en specialistische schoonmaakwerkzaamheden, nemen onze medewerkers graag alle zorg uit handen.
Aandacht
Aandacht gaat verder dan alleen luisteren; het omvat ook het zorgvuldig observeren en anticiperen op wat nodig is om de beste resultaten te behalen.
Zorg
Zorg omvat bij ons een duurzame aanpak en een sterke regionale betrokkenheid, wat resulteert in langdurige en betrouwbare relaties met hun klanten.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Stuur je CV + motivatie op naar het e-mailadres: werkenbij@caredienstengroep.nl
Eerste reactie
Vervolgens wordt er contact met je opgenomen door onze recruiter, om informatie uit te wisselen en vragen te beantwoorden en om te kijken of we een match zijn.
Eerste interview
Bij een match plant de rayonmanager in de desbetreffende regio een sollicitatie gesprek met je in. Hierin kan je onderwerpen bespreken als werktijden, salaris etc.
Aangenomen
Je krijgt te horen of je aangenomen wordt.