Over ons

Cals College Nieuwegein is een school voor (tweetalig) onderwijs voor havo, vwo, gymnasium en technasium. We bieden onze leerlingen alle kansen om hun talenten te ontdekken, waar die ook liggen: van taal tot informatica, van muziek tot techniek. We hebben alles in huis voor een hoogstaand en gevarieerd lesaanbod. De creativiteit, ambitie en energie bruisen bij ons door de gangen. In deze omgeving kunnen onze leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfredzame en veerkrachtige mensen met een eigen kijk op de wereld en grip op hun leven.  

Ook onze docenten geven we ruim baan voor zelfontplooiing en professionele ontwikkeling. Dat doen we onder meer door startende docenten stevig te begeleiden in hun eerste jaren bij ons. We zijn een gecertificeerde opleidingsschool. Zo krijg je persoonlijke begeleiding en zijn er wekelijkse bijeenkomsten met andere nieuwe collega’s. We doen er alles aan om jou met een goed gevoel voor de klas te laten staan. We hechten aan eigenheid en onderzoeken samen met jou welke stijl van lesgeven bij je past. Als school zijn we nooit uitgeleerd en we verwachten dan ook dat je je actief meedenkt met onzeonderwijsontwikkeling.  

Met 2200 leerlingen zijn we best een flinke club. Juist daarom zetten we in op hechte teams en veel persoonlijke aandacht. Naast de gezellige personeelskamer heeft iedere sectie ook een eigen werkplek, waar je bij elkaar terecht kunt voor overleg en ruggespraak. Onze borrels zijn drukbezocht en bijzonder gezellig, met je verjaardag kun je een persoonlijke verjaarswens in je postvak verwachten.  


Bij Cals College Nieuwegein is de volgende vacature beschikbaar: