Over ons

Elke leerling is uniek en elke leerling is welkom bij Caleido ISK. Bij Caleido ISK streven wij ernaar om elke leerling succesvol te begeleiden naar de plek die het beste aansluit bij zijn of haar ontwikkelmogelijkheden. Wij streven ernaar om ons (taal)onderwijs zo krachtig en passend mogelijk aan te bieden. Wij willen kinderen de Nederlandse taal machtig maken op zo’n manier dat ze elke wenselijke vervolgstap kunnen maken.

De medewerkers van Caleido ISK zijn intrinsiek gemotiveerd om zowel pedagogisch als didactisch het beste uit de leerling te halen. Wij streven ernaar om leerlingen zich snel thuis te laten voelen waardoor zij allen een gelijkwaardige plek verwerven op Caleido ISK. Samen met ouders/verzorgers en de leerlingen gaan wij voor het beste resultaat.

Vanuit Caleido ISK zien wij het maatschappelijke belang in het delen van onze kennis en expertise, vandaar dat wij ons richten op regionale ondersteuning. Caleido ISK is een expertisecentrum voor partners met wie wij samenwerken. Wij zijn in de regio de organisatie met expertise op het vlak van onderwijs aan anderstaligen en laaggeletterdheid. Vanuit het oogpunt van zorg en ondersteuning is Caleido ISK de verbindende partij tussen ouders/verzorgers en hulpverlening.