Waarom onze organisatie

Je krijgt veel vrijheid en ruimte om mee te denken, geen hokjescultuur.
Losse, informele, ongedwongen sfeer, gezellige collega's.
Veelzijdig bedrijf met mooie producten.

Wij bieden

Opleidingsbudget
Werken vanuit huis mogelijk
Gezellige bedrijfskantine, iedere dag heerlijke, gezonde lunch tegen geringe bijdrage.

Onze recruiter

Over ons

Caldic Techniek B.V., zelfstandig onderdeel van Caldic B.V., is een internationaal opererende handelsonderneming op het gebied van aandrijf- en energietechniek.

Binnen onze divisie Energietechniek zijn generatoren (van RFL, Stamford en AvK) en DEIF-generatorbesturingen, -beveiligingen en powermanagementsystemen onze belangrijkste productgroepen. In Rotterdam hebben wij volledig uitgeruste werkplaatsen om onze producten aan te passen en gereed te maken voor onze klanten. Onze klanten in deze productgroep zijn onder andere (scheeps)installateurs, generatorsetbouwers, scheepswerven en rederijen.

De divisie Aandrijftechniek heeft een eigen productiefaciliteit met diverse CNC draaibanken en vertandingsmachines voor de vervaardiging van tandriemschijven. Deze zelf geproduceerde tandriempoelies zijn binnen onze divisie aandrijftechniek een belangrijke en groeiende productgroep. Onze klanten zijn machine- en apparatenbouwers in de Benelux markt.

Bijna 40 goed opgeleide en betrokken medewerkers dragen vanuit Rotterdam-Spaanse Polder bij aan het succes van Caldic Techniek. Caldic is wereldwijd actief en is vertegenwoordigd in 17 landen met meer dan 40 locaties in Europa, Azië en Noord-Amerika.Onze waarden

Klantgericht
De klant staat centraal, we denken mee en bieden maatwerkoplossingen.
Samen
Door samenwerking het beste in ieder naar boven halen en zo betere resultaten behalen .
Verantwoordelijkheid nemen
Onze medewerkers hebben een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en krijgen ruimte voor eigen invulling.
Informeel
Wij werken in een informele sfeer, ieder is gelijk, geen formeel en ambtelijk gedoe, korte lijnen.
De sfeer bij Caldic Techniek is goed. Je krijgt genoeg tijd voor inwerken en om je de producten eigen te maken. Het belangrijkste vind ik het samenspel tussen de business en de engineers. Als team werken we veel samen om te zorgen voor tevreden klanten.
Marcel Reinders Accountmanager Deif generatorbesturingen

Bij Caldic Techniek B.V. is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via de vacature op onze site klik je op solliciteren en upload je je cv en motivatiebrief.
Telefonische screening
Als wij je willen ontmoeten, wordt je binnen enkele dagen na je sollicitatie gebeld.
Eerste interview
Het kennismakingsgesprek vindt plaats op zo kort mogelijke termijn bij ons bedrijf, waar je ook meteen een rondleiding krijgt.
Assessment
Na het 1e gesprek kan je een verzoek ontvangen om een online gedrags- assessment in te vullen. Dit neemt ca. 10 minuten in beslag.
Tweede interview
Als we bij het 1e gesprek enthousiast waren, volgt een uitnodiging voor een 2e gesprek, waar doorgaans ook 1 of meer collega's bij aanschuiven.
Aanbod
In het 1e of 2e gesprek is al wel gesproken over een salarisindicatie. Als we met je verder willen, sturen we je een arbeidsovereenkomst.
Aangenomen
Als je akkoord gaat met ons voorstel en de arbeidsovereenkomst hebt getekend, kom je per afgesproken datum bij ons in dienst.
Onboarding
Je krijgt een inwerkschema waarbij je kennismaakt met alle afdelingen van ons bedrijf. Ook moet je wat verplichte online trainingen doorlopen.
Proeftijd
Deze bedraagt 1 maand.