Waarom onze organisatie

Bij ons is de sfeer lekker informeel en is er genoeg ruimte om jezelf te zijn en te pionieren.
Wij zijn Oranje en hebben een winnaarsmentaliteit.
Flexibel of hybride werken is mogelijk.

Wij bieden

Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen, met een interessante bonusregeling.
Een premievrije pensioenregeling.
Persoonlijke ontwikkeling in de vorm van gerelateerde opleidingen of cursussen.

Onze recruiter

Over ons

Unieke kennispartner van de maakindustrie

Als Cadmes zijn wij een unieke kennispartner van de maakindustrie. Zeg maar een goede rechterhand. En dan ook nog eentje met een winning mentality. Onze lijfspreuk is ook niet voor niets ‘Breaking Barriers’. Wij gaan door waar anderen stoppen. Waarmee dan?, vraag je je misschien af. Nou wij helpen organisaties om in de snel veranderende (maak)industrie succesvol te zijn met behulp van automatisering- en optimalisatieoplossingen.

We hebben het dan over de verkoop van 3D CAD software van SOLIDWORKSŸ. Deze software alleen is geen doel op zich, maar een middel om processen te optimaliseren bij de klant. Onze consultants zijn meer dan een vraagbaak, ze begeleiden het volledige traject. Onze aandacht richt zich ook op het nieuwe 3DEXPERIENCEŸ platform. Dit is dé stap van het oude vertrouwde SOLIDWORKSŸ op de laptop naar de eindeloze mogelijkheden van de cloud.

Veel kennis in huis

Iedere organisatie heeft zo zijn uitdagingen; ‘geen tijd voor innovatie’, ‘verschralen van marges’, ‘toenemende concurrentie’ om er maar een paar te noemen. Wij denken graag met de klant mee voor een juiste oplossingsrichting en daar gaan we dus erg ver in. Hiervoor hebben we veel kennis in huis. Om die kennis worden we ook geroemd. Niet alleen door onze klanten, maar ook door onze collega’s. Je krijgt altijd de ruimte om zelfstandig een vraag op te lossen, maar kom je er even niet uit dan kun je altijd sparren met een collega. Meer dan voldoende kennis in huis!

Typisch Cadmes

Onze gezamenlijke doelstellingen halen vinden we belangrijk en daar werken we met het hele team hard voor. Successen vieren en gezelligheid op zijn tijd vinden we evenzo belangrijk.
We (of in ieder geval degene die willen) verlangen weer naar ons jaarlijkse skitripje naar Winterberg en ook naar de wekelijkse vrijdagmiddagborrel wordt uitgekeken. Zo’n alternatieve online variant is leuk, maar met elkaar hangend in de koffie pantry is natuurlijk veel beter.

CADMovES

Voor voldoende aandacht voor de onderlinge verbinding en vitaliteit van collega’s is het CADMovES-programma opgezet. Een programma dat zich richt op beweging, sociale interactie, voeding en mindset. Vier elementen die ervoor zorgen dat je je goed voelt. Zo zorgt een stappenchallenge ervoor dat collega’s meer in beweging komen en elkaar motiveren om net dat stapje extra te zetten. En met ‘Het recept van
’ ontdekken we de lievelingsrecepten van onze collega's.

Duurzaamheid 

Cadmes is niet alleen een vertrouwde partner in de maakindustrie. We besteden ook veel aandacht aan duurzaam ondernemen. Bij duurzaam ondernemen gaat het om de balans tussen: people, planet, profit. Wij houden dus in onze bedrijfsvoering rekening met onze collega’s, het milieu en de maatschappij. Meer over dit thema kun je vinden op deze pagina.Onze waarden

Visionair
Door te investeren in innovatieve ontwikkelingen, nemen we een unieke positie in binnen de markt. Hierdoor kunnen we bedrijven in transformatie te begeleiden naar een succesvolle uitkomst.
Betrouwbaar
Eerlijkheid en duurzaamheid vormen de rode draad in al onze projecten. Als uw partner kunt u altijd op ons rekenen en zijn we transparant in onze keuzes en implementaties.
Betrokken
We zijn gedreven in het vinden van de juiste oplossing. Deze bestaat altijd uit de drie eenheid: mens, proces en technologie. De technologie wordt altijd samen bekeken met de menselijke kant.
Ik was op zoek naar een bedrijf waar echt dat familiegevoel aanwezig is.
Paul Project Manager

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wat goed dat je bij ons hebt gesolliciteerd. Bedankt voor je interesse! Als wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, dan sturen wij je een ontvangstbevestiging via de mail.
Telefonische screening
We bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig. Als we een mogelijke match zien aan de hand van je CV, dan maakt een HR-collega of recruiter graag telefonisch kennis met je.
Eerste interview
Na de telefonische kennismaking plannen we een eerste gesprek bij ons op kantoor met HR en de manager. Is de klik er nog steeds? Mooi!
Tweede interview
Als de klik er is, dan nodigen we je graag nog een keer uit bij ons op kantoor. Je ontmoet dan een collega van de afdeling. Tijdens dit gesprek wordt er dieper ingegaan op de inhoud van de functie.
Meelopen
Als je het fijn vindt om de organisatie en de afdeling in de praktijk te leren kennen, dan mag je altijd een ochtend meelopen. Dit geeft altijd veel inzichten.
Aanbod
Als wij het gevoel hebben dat jij de professional bent die we zoeken, dan doen we je een aanbod dat je haast niet kunt weigeren ;-)
Aangenomen
Dan zijn we er met een krabbel en heten we je van harte welkom. Trek de fles champagne maar open. We kijken uit naar je eerste werkdag waarop we je met open armen ontvangen. Welkom bij Cadmes!