Over ons

Bressers Metaal B.V. gevestigd in Tilburg, is opgericht in 1893 en van oudsher een familiebedrijf. Bressers is een groothandel en levert voornamelijk constructie en- wapeningsstaal, behandeld of onbehandeld, aan een groot aantal verschillende afnemers. Het gaat hierbij vooral om staalconstructiebedrijven, betonstaalvlechtbedrijven, bouw- en betonbedrijven en verschillende andere metaalverwerkende industrieën. 

De producten worden op voorraad gehouden en bewerkt in een van de grootste staaldistributie- en staalservicecentra in de Benelux. Bressers Metaal heeft een magazijn van ruim 37.000m2 op een bedrijfsterrein van ruim 7 hectare. Voor de aanvoer van materialen per schip beschikt Bressers over een eigen insteekhaven. 

Bressers Metaal laat zich kenmerken als een professionele, informele platte organisatie met een lange betrouwbare geschiedenis. Werken bij Bressers Metaal betekent werken in een dynamisch bedrijf. Een boeiende omgeving waar ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers bij Bressers Metaal voeren zelf de regie over hun eigen succes en werkzaamheden. Ze ondersteunen je bij je ontwikkeling en dagelijkse werkzaamheden, zodat je bij kunt dragen aan het ondernemerschap van onze organisatie.

Bij Bressers Metaal B.V. zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: