Over ons

Bij ons op school draait alles om inspireren, creëren en ontwikkelen. Iedereen is welkom en kan rekenen op persoonlijke aandacht.

Samen zetten we ons in voor groei in een veilige omgeving waar open communicatie centraal staat. Ben jij een inspirerende en creatieve onderwijsmaker? Kun jij kinderen op een bijzondere manier motiveren en begeleiden bij hun ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom praten en ontdek wat onze school, in het hart van Amstelveen voor jou kan betekenen.

Als Brede School Rembrandt bieden wij onze leerlingen een stevige basis in kernvakken en verrijken dit met onderzoekend leren, creativiteit en kunst. Moderne methodes vormen de basis, maar er is ook ruimte om zelf invulling te geven aan het onderwijs. Bij ons is er ruimte voor jouw eigen inbreng. Ondanks de omvang van onze school ervaren kinderen veel persoonlijke aandacht. Word onderdeel van ons gepassioneerde team en draag bij aan de toekomst van onze leerlingen. Bij ons op school staat plezier in het werk hoog in het vaandel.

Solliciteer nu en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan inspiratie, creativiteit en ontwikkeling

Bij Brede School Rembrandt is de volgende vacature beschikbaar: