Waarom onze organisatie

De leukste kappersketen van Nederland
Je wordt gewaardeerd om wie je bent
Volop ruimte om te groeien

Wij bieden

Een salaris boven CAO
Een onwijs gezellig team
Flexibele werktijden

Over ons

De eerste BrainWash salon opende haar deuren begin 2006. Daarmee bestaat deze formule in 2024ย dus al 18ย jaar! Met 175 salons door het hele land is BrainWash de grootste kappersketen in Nederland. BrainWash is een unieke kappersformule en levert goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Bij BrainWash vind je als klant gemak, wanneer je wilt, waar je wilt. Eerlijke prijzen zonder verrassingen, met aantrekkelijke all-in pakketten. Een sterke prijs-kwaliteit verhouding met service gefocust op de essentie. Door gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts. En in een welkome, informele en toegankelijke omgeving, met een goed advies zonder poespas.

Dit is BrainWash!

Wil je mooie bonussen, flexibele werkdagen en keihard doorgroeien? Solliciteer bij BrainWash, het allerleukste bedrijf om voor aan de slag te gaan!

Je wordt gewaardeerd om wie je bent. We zijn no nonsens en houden van ons werk. We zijn super flexibel, dus als jij op donderdag liever postzegels verzamelt dan aan het werk bent, is dat ook goed. En als je je elke dag uit je naad werkt, wil je er aan het eind van de maand ook iets voor terugzien. Logisch. Daarom hebben we bij BrainWash onze salarissen flink onder handen genomen. Fijn voor alle kappers die nu al bij ons werken en fijn voor jou, als je een baan zoekt bij de leukste kappersketen van Nederland.Onze waarden

Duidelijkheid
We hebben een hekel aan kleine lettertjes en vage taal. We vertellen je duidelijk wat je wel en niet van ons kan verwachten. Geen zorgen, we gebruiken hiervoor niet te veel woorden
Zelfverzekerd
We weten waar we goed in zijn! Daar doen we niet vals en bescheiden over. We zijn trots en zelfverzekerd
Optimistisch
Serieuze dingen zijn er al genoeg. Laten we lachen en niet zo moeilijk doen.
Direct
Omdat ons team zo hecht is, durven we lekker direct te zijn en draaien we nergens omheen.
Modern
We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van kapsels, maar ook over de technologie zijn we up to date!
In het kappersvak kun je je creativiteit kwijt en door de vele gezichten die je ziet met alle gesprekken die je voert, is het iedere dag leuk. Het moment dat een klant lachend de deur uit gaat door jouw communicatie en vakmanschap, is onbetaalbaar.
Özlem
Özlem Salonleiding

Bij BrainWash zijn de volgende 8 vacatures beschikbaar:

Logo BrainWash

Salon manager

BrainWash
Middelharnis

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Vul op de website het formulier in, of loop binnen in een van onze BrainWash salons.
Eerste reactie
Binnen 24 uur kan jij van ons een reactie verwachten, via de door jou aangegeven contactmethode
Telefonische screening
Om elkaar toch nog iets beter te leren kennen, plannen wij allereerst een telefonisch gesprek in
Eerste interview
Is het contact positief verlopen? Dan nodigen we je graag uit in een van onze salons voor een kennismakingsgesprek
Zijn wij geknipt voor elkaar?
Om er zeker van te zijn dat we echt geknipt zijn voor elkaar, plannen we een moment in om jou te laten ervaren hoe het is om onderdeel van BrainWash te zijn
Is het een match?
Super tof! De nadere kennismaking is ons beiden goed bevallen. We stellen een arbeidsovereenkomst voor je op en binnenkort hoor jij bij de BrainWash familie!
Haarscherpe 1e dag!
Je eerste dag begint met een kennismaking met het team. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een heel fijne inwerktraject!