Over ons

Bos Incasso is dé incassopartner voor de zakelijke dienstverlening. Wij zijn een no-nonsense organisatie waarbij een aanpak geldt van 'zeggen wat we doen en doen wat we zeggen'. Verdeeld over de vestigingen Groningen, Zwolle en Drachten bieden wij onze cliënten een totaalpakket aan incasso- en credit managementdiensten en leveren wij juridisch maatwerk en advies. Kwaliteit, hoge score en klantgestuurde aanpak zijn bij onze dienstverlening belangrijke uitgangspunten. Bos Incasso werkt nauw samen met LAVG (Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders).
 
Onze manier van werken is daarnaast samen te vatten met de volgende kernwoorden: Integer, Klantgestuurd, Resultaatgericht, streeft naar Kwaliteit en heeft oog voor de Mens.
 
Bos Incasso is een dynamische organisatie die zich onderscheidt door inovatie. Sinds februari 2011 is Bos Incasso gecertificeerd conform de MVO prestatieladder. Daarnaast is Bos Incasso lid van de NVI en is zij sinds jaren gecertificeerd conform de ISO 9001 norm. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als open, eerlijk en informeel.
 
Bos Incasso is op zoek naar werknemers die zichzelf kunnen vinden in bovengenoemd bedrijfsprofiel. Positief ingestelde en gedreven kandidaten worden uitgenodigd te solliciteren om zo mee te werken aan het succes van de organisatie.

Bij Bos Incasso is de volgende vacature beschikbaar: