Over ons

Vakmanschap & kennis

Door jarenlange ervaring is er veel kennis beschikbaar over materialen, lenzen en onderhoud. Ieder product heeft bijzondere eigenschappen die zeker goed uitgelegd moeten worden. Ook bij de verschillende lenzen is dit een must. Vandaar dat Bobo’s Eyewear lenstrainingen geeft.

De beste merken

Bobo’s Eyewear concentreert zich op het zonnebrillen topmerk Serengeti, de modebewuste en prettige geprijsde Prego zonnebrillen/brilmonturen en Bollé sportzonnebrillen. Voor de wintersporter die wat verwacht aan duurzaamheid en comfort zijn Bollé goggles en helmen de juiste keuze voor zowel dames, heren als kinderen. Ook de handige neusbrilletjes van Flexsee komen van Bobo’s.

Een persoonlijke aanpak

De dagelijkse leiding is in handen van Brian Kragt. Samen met een team van vier accountmanagers, een ervaren customerservice en een marketingteam worden de klanten optimaal bediend. Bobo’s staat bekend om haar hoge serviceniveau en marketing op maat.

Een ruime selectie

Het assortiment is zeer breed. Zowel in het laag, midden en hoogsegment heeft Bobo’s Eyewear veel te bieden. Vele kleurstellingen en modellen. Ook variaties in lenstinten, zodat iedereen een geschikte bril kan vinden voor alle weertypen en specifieke sporten zoals voor het wielrennen, golf, wintersport en de watersport. 

Bij Bobo's Eyewear BV is de volgende vacature beschikbaar: