Over ons

Samen op zoek naar de twinkeling

Opgroeien lijkt op het leggen van een inspirerende puzzel. Van geboorte tot middelbare school; Blosse begeleidt met liefde, aandacht en veel positieve energie dit natuurlijke ontwikkelpad. Met een open vizier gebruiken we de aangeboren nieuwsgierigheid. Samen leren we van elke stap en bouwen we aan een wereld vol gelukkige en weerbare kinderen.

Werken bij Blosse is enerverend, inspirerend en heel erg leuk!

Bij Blosse werken ruim 1.200 professionals die zich inzetten voor doorgaande ontwikkelingsbegeleiding van kinderen.

  •  

Onze kernwaarden

Binnen Blosse zijn zo’n 1.200 medewerkers werkzaam, die zich met hart en ziel inzetten om de opvang en het onderwijs voor ruim 7.500 kinderen te verzorgen. Omdat wij geloven in de doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, werken onze medewerkers vanuit onderwijs en opvang nauw samen in de Blosse kindcentra en op het servicebureau.

Hoewel onderwijs en opvang twee verschillende Cao's hebben, vinden wij het belangrijk om vanuit één Blosse organisatie visie ons personeelsbeleid vorm te geven. Waar kan maken we geen onderscheid in onderwijs en opvang, maar streven we er naar dat alle medewerkers zich op dezelfde wijze verbonden voelen met (de kernwaarden van) Blosse:

 

  • Vertrouwen: Wij vertrouwen erop dat iedereen die bij Blosse werkt, zijn/haar taken met de beste intenties uitvoert.
  • Groei: Medewerkers krijgen de ruimte voor het ontdekken en ontwikkelen van ieders talent.
  • Vooruitstrevend: Wij anticiperen op veranderingen in de maatschappij en zijn op zoek naar vernieuwing die ons helpt de kinderen voor te bereiden op onze complexe maatschappij.
  • Eigenaarschap: Teamleden voelen vrijheid en vertrouwen om initiatieven te nemen, verantwoordelijkheid te dragen voor wat zij willen bereiken.
  • Gemeenschapszin: Medewerkers werken samen, in verbondenheid
  • Duidelijk: We zijn duidelijk over wat, waarom en hoe we dingen doen. We zorgen voor duidelijkheid in processen, rollen en functies. We komen afspraken na en geven het goede voorbeeld.

Bij Blosse Opvang en Onderwijs zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: