Over ons

BioRey, gevestigd op een super inspirerende werkplek – MICROLAB – in Eindhoven, is een biologisch handelsbedrijf dat samen met telers over de hele wereld een breed assortiment biologische AGF aanbiedt voor retail & horeca, groothandel, verwerkers en industrie. BioRey werkt uitsluitend met biologische producten en heeft ook een breed netwerk onder Demeter-telers. Het groeiende bedrijf werkt (nu nog met een klein team) met passie aan de afzet van biologische groente en fruit van zoveel mogelijk eigen telers. BioRey voorziet groothandels van producten die leveren aan de Duitse markt, Rewe, Edeka en Penny, maar ook aan een Nederlands bedrijf als Hello Fresh.

Lou en Ivo van Reij zijn vader en zoon bij wie bio in het bloed zit. Lou is al meer dan 35 jaar actief binnen de biologische AGF.  Na bij diverse bedrijven bio-ervaring te hebben opgedaan, heeft hij er 15 jaar geleden voor gekozen om voor zichzelf te beginnen: hij startte een onderneming in de biologische vers- en industriemarkt. Lou kenmerkt zich door zijn open en eerlijke persoonlijkheid en zijn warme contacten in een breed netwerk van telers.

Ivo kwam op 16-jarige leeftijd in aanraking met bio toen hij door zijn vader werd meegenomen naar de BioFach-beurs in Duitsland. Meteen was het voor hem duidelijk dat hij ook in deze branche actief zou worden. Na bij diverse bedrijven in de biologische groot- en detailhandel te hebben gewerkt, kiest Ivo er sinds 2016 voor om het familiebedrijf voort te zetten. Dit doet hij met veel passie en energie, met als doel een mooie biologische toekomst voor iedereen.

Bij BioRey via MovetoCatch zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: