Waarom onze organisatie

Wij bieden je ontwikkelingsmogelijkheden waar je echt iets aan hebt.
Je werkt in de bruisende wereld van tv en radio samen met creatieve en gezellige collega's.
Jouw ideeën en initiatieven worden bij ons serieus genomen.

Wij bieden

Opleidingsbudget
Pensioen
Het is mogelijk om 1 of 2 dagen per week thuis te werken

Over ons

Wist jij dat maandelijks ruim 7 miljoen consumenten kiezen wat zij kijken door Bindinc.?

Bindinc. is een van de grootste uitgevers in Nederland. Wij zijn o.a. verantwoordelijk voor de productie en exploitatie van de meeste programmabladen van de publieke omroepen. 

Bindinc. is het mediabedrijf dat kijkers verbindt met content en zijn marktleider op het gebied van online gidsen van video content. Met tvgids.nl, Televizier.nl en Guidinc.nl bereiken we meer dan 7 miljoen unieke bezoekers per maand. Televizier.nl is wederom verkozen tot Beste Website van het jaar (in de categorie Media, tv en film'.)

Door de komst van vele nieuwe streamingdiensten en de verandering in kijkgedrag is goed gidsen relevanter dan ooit. Met onze onlineplatformen helpen we onze partners en adverteerders hun doelgroep te bereiken en te begrijpen. Bindinc. is groot in mediaoplossingen voor commerciele en non-profitorganisaties. Innovatie staat hoog in het vaandel, want het gedrag van consumenten verandert in een razend tempo.

Onze kernwaarden

- Eigenaarschap  Proactief zorgen dat iets goed komt

- Nieuwsgierig  Onderzoekend gedrag als basis om dingen te leren, vanuit eigen ervaring en door op zoek te gaan naar en open te staan voor nieuwe inzichten van collega's en klanten

- Durf  Als je zorgt dat iets goed komt, dan ben je ook bereid het risico aan te gaan op falen. Je durft dat risico te nemen en steunt anderen die dat ook doen

- Betrouwbaar  Je doet wat je zegt. Komt je afspraken na, naar collega's, naar klanten, naar relaties


Onze waarden

Gezondheid / Vitaliteit
Meedoen met sportevenementen, yogalessen, bootcamp. Vers fruit op de werkvloer, goede koffie, een trendy bedrijfsrestaurant met heerlijke en gezonde maaltijden.
Humor
Hard werken, maar ook veel lachen. En natuurlijk regelmatig gezellige events, zoals kwartaalborrels en een jaarlijks bedrijfsfeest.
Informeel
Je kunt bij iedereen binnenlopen voor hulp, advies, een praatje.
Persoonlijke ontwikkeling
Veel mogelijkheden voor opleidingen, trainingen. Maar ook interessante projecten om mee aan de slag te gaan.

Bij Bindinc. is de volgende vacature beschikbaar: