Waarom onze organisatie

Waardevol werk
Marktleider in autoaanpassingen

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget
Pensioen

Over ons

Bever autoaanpassingen is marktleider in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en aanpassen van voertuigen voor mensen met een lichamelijke beperking. Samen met je directe collega ben je een belangrijke schakel in de organisatie; mede dankzij jou kunnen klanten weer mobiel en onafhankelijk zijn van anderen!

Onze waarden

Innovatief
Bever Car Products is een zelfstandig opererend onderdeel binnen de Bever groep, uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat een uitgebreid assortiment aanpasproducten levert.
Doelgerichtheid / Daadkracht
Door de korte lijnen kunnen goede ideeën snel bedacht en uitgewerkt worden.
Kundig
Vakkundige mensen en kwalitatief hoogwaardige producten zorgen voor een optimaal eindresultaat.
Klantgericht
We denken altijd in mogelijkheden, pakken dingen snel op en zetten graag dat extra stapje voor de klant.
Het is een dynamisch bedrijf met veel diversiteit in producten. Ons bedrijf is vooruitstrevend met technische producten en staat voor kwaliteit! Hierdoor is het een fijne plek om te werken en biedt het uitdaging op alle vlakken!
Rene
Rene Productie aansturen

Bij Bever zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren doe je met je cv en eventueel een motivatiebrief. Eén van onze recruitment consultants zal jouw sollicitatie behandelen. Geen zorgen; je hoort zo snel mogelijk van ons!
Telefonische screening
Zien we een match? Dan bellen we je om wat vragen te stellen. Hierna plannen we een telefonische intake of video call in. In dit gesprek leren we je graag beter kennen.
Eerste interview
Ziet de werkgever ook een match? Dan mag je op kennismakingsgesprek. Dit is dé kans om een goede indruk te krijgen van de organisatie, functie en jouw werkplek.
Tweede interview
Voor beiden goed bevallen? Dan wacht een tweede en eventueel derde gesprek.
Aanbod
Werkgever enthousiast? Jij overtuigd? Top! Dan zal de werkgever je een aanbod doen. Heb je daar vragen over? Dan helpt onze recruitment consultant je graag!
Onboarding
Natuurlijk houden we ook contact nadat jij bent aangenomen. We zijn namelijk heel benieuwd hoe je de functie ervaart. We denken graag met je mee, zodat we zeker weten dat jij écht op je plek zit.