Over ons

Bedrijfsprofiel
Berkvens is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. De bedrijfsvoering wordt gestuurd op basis van integraal Performance Management. Collega’s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden.

Berkvens ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. We zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. Onze producten zijn binnendeur-kozijncombinaties, die we zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering. We hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen.
In onze drie moderne fabrieken wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming en innovatie van onze producten. Niet alleen wat betreft levensduur en milieuvriendelijkheid maar ook binnen het productieproces speelt duurzaamheid een grote rol. De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van Duurzaam Bouwen.

Wat bieden wij?
Werken binnen een dynamische en innovatieve organisatie. Uitgebreide inwerkperiode waarin je ruim de tijd krijgt om onze producten en onze organisatie te leren kennen. Een goede werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit erg belangrijk is. Een prima salariëring met bijpassende secundaire  arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfscultuur
Als we nieuwe medewerkers na de eerste weken vragen wat Berkvens typeert, krijgen we te horen dat collega’s open, behulpzaam en positief ingesteld zijn. Ze zijn onder de indruk van de manier waarop we georganiseerd zijn. Netjes, professioneel en gestructureerd, zijn termen die we regelmatig terug horen. We zijn een familiebedrijf en de gemoedelijke sfeer is terug te vinden op de werkvloer. Het goede onderlinge contact tussen collega's proberen we ook te stimuleren door middel van momenten als de vrijdagmiddagborrel, het jaar af te sluiten met een kerstborrel of voor de zomersluiting een barbecue te organiseren. Ook onze personeelsvereniging organiseert regelmatig activiteiten buiten werktijd. Activiteiten die gedurende het jaar worden georganiseerd zijn bijvoorbeeld het bezoeken van een musical, een attractiepark met alle gezinnen, personeelsfeest, sinterklaasmiddag, etc.

Om samen de beste te kunnen zijn voor onze klant en elkaar, staan de volgende vier kernwaarden centraal binnen Berkvens: samen-werken, professioneel handelen, verantwoordelijkheid pakken en resultaat behalen. We streven naar het beste resultaat in een goede en professionele werksfeer en spreken elkaar aan op afspraken die we samen maken. Ons bedrijf is georganiseerd in verschillende business units en alle schakels in de keten werken integraal samen. Overleggen doen we graag met focus en een doel en niet om het vergaderen. We staan regelmatig met verschillende mensen uit het proces aan het focusbord om te leren van het verleden, maar vooral samen vast te stellen hoe het iedere dag weer een beetje beter kan. Continu verbeteren en innoveren zit in ons DNA. We streven er naar om een 9+ organisatie te worden, waarbij we samen gaan voor loyale, in plaats van alleen tevreden klanten.

Bij Berkvens BV zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.