Over ons

Op het Beatrix College komen passie voor goed onderwijs en vernieuwingen samen in een positieve en inspirerende leeromgeving. Je bent als docent op het Beatrix een essentieel onderdeel van onze professionele leergemeenschap waarin we alles doen vanuit onze kenwaarden ‘bevlogen, betrokken en betrouwbaar’.
 
Als school geloven we in vrijheid en autonomie, en voor zowel leerling als docent zijn we groot in keuze, en kleinschalig in begeleiding en sfeer. Vraag je aan een gemiddelde docent hier hoe de sfeer is, dan hoor je gegarandeerd ‘gezellig en familiair’. Je krijgt de ruimte om bij te dragen aan vernieuwende onderwijsconcepten en jouw unieke stempel te drukken op het leerproces van onze leerlingen. Of je nu ideeën binnen of buiten de schoolgrenzen hebt, als je iets wil kan hier alles!
 
Kom je bij ons werken, dan word je uitgedaagd in een hoge mate van verantwoordelijkheid. In ruil daarvoor bieden we een omgeving waarin je jezelf kunt zijn, zelf kunt floreren en waar je inzet op een positieve manier wordt gewaardeerd.
Sluit je aan bij ons team van gepassioneerde professionals en draag bij aan het vormgeven van de toekomst van de nieuwe generatie leerlingen. Ontdek de kracht van werken op het Beatrix College – en kom kennis maken met ons bevlogen, betrokken en betrouwbare team van collega’s.

Bij Beatrix College is de volgende vacature beschikbaar: