Over ons

BAUHAUS is sinds 2015 een nieuw begrip in Nederland, maar binnen Europa een grote speler in de Doe-het-zelf markt.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Het ontwikkelen en stimuleren van werknemers staat daarom hoog op onze prioriteitenlijst. Tenslotte zijn het onze medewerkers die het BAUHAUS-concept naar de praktijk vertalen!

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kan groeien en jezelf continu kan blijven ontwikkelen? Dan ben je bij BAUHAUS aan het juiste adres. Wij hebben doorlopend interessante mogelijkheden op verschillende niveaus. Of je nu starter bent of een ervaren kracht, wij horen graag van je!

Wat maakt werken bij BAUHAUS zo leuk en wat maakt het anders dan werken bij een gewone bouwmarkt?

Zowel zakelijke als particuliere klanten
Werken bij BAUHAUS betekent werken voor een organisatie die zich richt op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Je hebt bij ons op de vestigingen dan ook veel te maken met verschillende soorten klanten. Van vakspecialisten tot mensen met twee linkerhanden en van de huis, tuin en keuken klusser tot de koopjesjager. Om die reden zijn wij dan ook op zoek naar servicegerichte medewerkers die met iedereen door een deur kunnen en in staat zijn om de klant centraal te stellen.

Opleidingsmogelijkheden
Wij staan voor goede opleidingen en carrièremogelijkheden! Bij BAUHAUS vind je in iedere levensfase de juiste instap: of je nu student of vakspecialist bent, ervaren of nog onervaren, wij bieden je alle kansen. Werken bij BAUHAUS betekent een uitstekende interne opleiding en verschillende mogelijkheden tot om- of bijscholing.

De werksfeer
De sfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een lolletje. Maar uiteraard wordt er ook hard gewerkt en inzet verwacht van alle collega’s. Respect naar elkaar is van groot belang, net als elkaar de ruimte geven om fouten te maken. Afhankelijk van de afdeling werk je samen met collega’s van jong tot oud, ervaren of onervaren. Student of vakspecialist. Wat ons allemaal bindt is de wil om te helpen en adviseren. Uiteraard naar onze klanten, maar ook zeker naar elkaar. Het motto: ‘Samen sta je sterker’ is wat ons betreft absoluut van toepassing!

Arbeidsvoorwaarden
BAUHAUS biedt zijn medewerkers in de eerste plaats een werkplek binnen een actieve, gezellige en groeiende omgeving. Met een gedegen inwerkperiode, vakinhoudelijke scholing en ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hiernaast bieden wij elke medewerker een salaris passend bij de opleiding en werkervaring. Wij volgen hierin de CAO voor de Doe-het-zelf branche. Als je onze medewerkers vraagt wat ze plezierig vinden aan BAUHAUS, dan zijn ze het allemaal over één ding eens: bij ons heerst een goed bedrijfsklimaat en iedereen maakt vanaf het begin onlosmakelijk deel uit van ons team.

Bij Bauhaus Nederland zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.