Over ons

Daltonschool de Hobbedob: Ieder kind is een ster
Daltonschool de Hobbedob is een openbare daltonschool met 173 leerlingen in Weesp. Wij leren kinderen verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandigheid te ontwikkelen door het zelf plannen van hun werk. Wij stellen samenwerken centraal en reflecteren wekelijks met de kinderen. Ieder kind wordt gezien en we zijn trots op de grote ouderbetrokkenheid. Daltonschool de Hobbedob heeft een team met betrokken, gemotiveerde en bovenal collegiale professionals. 

Talent Primair
Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 25 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen.

Wij doen dit samen, met enthousiasme en verantwoordelijkheid!

Bij Basisschool Wisperweide is de volgende vacature beschikbaar: