Over ons

Delta Scholengroep verbindt 25 PO-scholen verspreid over de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum, Oost-Gelre en Berkelland. Onze scholen verzorgen onderwijs voor ruim 5000 kinderen die in hun leerproces worden begeleid door ruim 600 medewerkers. Delta Scholen hebben een eigen gezicht, zijn geworteld in een eigen traditie en omgeving, maar vormen een solidair verbond van kennis, ervaring en ambitie op het gebied van primair onderwijs.

Basisschool ’t Carillon is een eigentijdse school binnen de gracht van Groenlo die bezocht wordt door ongeveer 175 leerlingen. De leerlingen krijgen les in 8 groepen, waarbij er gewerkt wordt in basisgroepen en jaargroepen.
 
‘Een stevig fundament’
Op basisschool 't Carillon vinden wij het belangrijk dat kinderen een goede basis krijgen waar ze  mee verder kunnen tijdens hun groei naar volwassenheid. Denk hierbij aan het goed leren omgaan met elkaar en hun omgeving, aan een opbrengstgericht onderwijsaanbod en aan het met en van elkaar leren, zelfstandig worden en verantwoordelijk zijn.
 
Ons onderwijs richt zich op de maatschappelijke veranderingen en de veranderende eisen die de 21e eeuw aan ons onderwijs stelt. In de ochtend staan de vakken lezen, taal en rekenen centraal. Kinderen leren over de wereld binnen thema's, waarbij gastlessen en excursies aanvullend ingezet worden. 
‘Leren voor het leven!’