Over ons

De samenwerking tussen Balemaster Crown Point Indiana en Balemaster Europe onderstreept het feit dat Balemaster één van de grootste fabrikanten van automatische balenpersen ter wereld is.

Bekend voor zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en service is Balemaster een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën voor PLC-besturing, hydrauliek en de ontwikkeling van een betrouwbaar afbindsysteem.

Met een vooruitstrevende engineering afdeling die gebruikmaakt van de modernste computertekenprogramma’s zijn innovaties beschikbaar die het mogelijk maken verschillende soorten afvalmateriaal te persen met één enkele pers. Dit wordt bereikt door het unieke density systeem dat door Balemaster wordt toegepast.

Ons doel is een economische volume-reductie van de meest diverse materiaalsoorten, bijvoorbeeld papier, volkarton, golfkarton, PET / HDPE flessen, drankverpakkingen, blik en kunststofvezels. Daarvoor biedt Balemaster een complete productlijn aan bestaande uit balenpersen en shredders inclusief de benodigde uitbreidingen om te voldoen aan een breed spectrum van toepassingen, met een verwerkingscapaciteit van 500 kg per dag tot 25 ton per uur.

Bij Balemaster Europe is de volgende vacature beschikbaar: