Over ons

B&S heeft als missie om premium consumptiegoederen beschikbaar te maken voor iedereen en overal. Wij geloven dat toegang tot consumentenproducten die vreugde en comfort brengen in het dagelijks leven, overal ter wereld gemakkelijk moet zijn.

Met ons steeds groeiende internationale netwerk en onze fysieke lokale aanwezigheid, brengen wij leveranciers, logistieke partners, groothandelaren, detailhandelaren en consumenten over de hele wereld bij elkaar die op veel manieren moeilijk met elkaar te verbinden zijn. Wij werken samen met 's werelds meest vooraanstaande consumentenmerken op het gebied van schoonheid, likeuren, persoonlijke verzorging, voeding, gezondheid en consumentenelektronica om dagelijks miljoenen consumenten te bedienen - rechtstreeks of via onze groothandelaars en wederverkopers.

Aangedreven door ons high-tech platform en voortkomend uit supply chain expertise, bieden wij inkoop, magazijnbeheer, distributie, digitale handel, marketing en merkontwikkeling oplossingen die keuze vergroten, levering versnellen, conversie stimuleren en bereik vergroten.