Waarom onze organisatie

"We pakken nieuwe dingen aan door ‘te doen’ en te proberen."

Wij bieden

Reiskostenvergoeding
Werken vanuit huis mogelijk

Onze recruiter

Lianne van Haeren

Over ons

Awaretrain helpt organisaties met het weerbaar maken tegen (online) beveiligingsrisico’s, zoals phishingaanvallen en datalekken. Ons cloud-gebaseerde security awareness platform vormt hierbij de basis. Hiermee bieden we onze (internationale) klanten tooling om medewerkers te trainen en testen op het gebied van security awareness. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde partij op de Nederlandse markt, maar onze ambities gaan veel verder dan dat.

Nieuwsgierig geworden? Download hier onze gratis security awareness app.

Van bewustwording naar een werkomgeving waarin digitaal veilig en informatiebewust werken de norm is. Op een leuke, laagdrempelige en doorlopende manier. Daar helpen we onze klanten mee! 

Medewerkers als sterkste schakel

Security awareness is belangrijker dan ooit! Wij creëren bewustwording en gedragsverandering op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy.  We testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau en trainen jouw medewerkers. Zo maken we van medewerkers de sterkste schakel in informatiebeveiliging en creëeren we een (cyber)veilige werkomgeving.

Balans tussen mens, beleid en techniek

Dat goede informatiebeveiliging alleen mogelijk is als het beleid en techniek op orde zijn en de mens op de juiste manier handelt is niet nieuw meer. Toch blijkt de mens nog vaak de zwakste schakel. Mensen klikken op links in phishingmails of delen bewust of onbewust informatie met ongeautoriseerde personen. Organisaties worstelen vaak met de betrokkenheid van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, waardoor medewerkers niet bewust zijn van de belangrijke rol die zij vervullen op dit gebied.

Van project naar proces

Security awareness is geen project, maar een proces. Met onze security awareness programma’s geef je doorlopend invulling aan security awareness. We brengen kwetsbaarheden aan het licht en geven je handvatten om deze kwetsbaarheden te tackelen. Dit doen we op een laagdrempelige manier om de betrokkenheid onder medewerkers te maximaliseren.

Onze security awareness producten

Met ons uitgebreide portfolio is er altijd een geschikte leermethode en simulatie die past bij de omvang en wensen van jouw organisatie. Ons online security awareness phishing- en trainingsplatform vormt de basis van een succesvol programma, vaak aangevuld met social engineering onderzoeken en interactieve awareness sessies.Onze waarden

Informeel
Je komt te werken in een klein, informeel en toegewijd team met 7 collega’s.

Bij Awaretrain is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Geen ingewikkelde procedures: je mag bellen, mailen of appen met Lianne van Haeren op 06-45534667 of lianne@alinea.company.
Telefonische screening
Zien wij een match? Dan plannen we op korte termijn een (online)speeddate in.
Eerste interview
Het eerste sollicitatiegesprek zal plaatsvinden op met Barry Rokven (customer success manager) en Lianne van Haeren (HR-adviseur) op 21 december 2022.
Tweede interview
Daarna zal er een tweede gesprek plaatsvinden met Dennie Spreeuwenberg (eigenaar en oprichter Awaretrain). Ook kun je dan je andere collega’s ontmoeten.
Onboarding
Het eerste half jaar besteden we veel tijd aan het inwerken op inhoud én technisch vlak dus dan is het handiger om bij elkaar zitten.