Waarom onze organisatie

"Naast hard werken maken we ook veel plezier met elkaar."
"Werken met betrokken collega’s"

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Vakantiegeld

Over ons

Autoschadehuis is een grote en zelfstandige schadehersteller met 9 vestigingen en 1 servicepunt onder eigen management. Autoschadehuis heeft een stevige ambitie te groeien in een uitdagende markt. Een goede operationele performance is de basis, maar het verschil wordt gemaakt richting de klant. Dit uit zich door goed in te spelen op de veranderde klantwens en oog te hebben voor de “mens” achter de schade.

Autoschadehuis repareert conform OEM richtlijnen en doet geen enkele concessie met betrekking tot veiligheid van de berijder en de inzittenden van de auto. Medewerkers van Autoschadehuis onderscheiden zich door “drive en discipline”, wat zich vertaalt in vakmanschap en klantbewust handelen.

Niet alleen de klant ervaart de onvoorwaardelijke keuze voor veiligheid, ook de medewerker is verzekerd van een veilige werkomgeving. Dit door het bieden van de juiste werkomstandigheden en door te investeren in de ontwikkeling van de medewerkers en werkplaatsuitrusting.


Na jaren op zee te hebben gewerkt, werk ik nu met vol enthousiasme in een schadeherstelbedrijf.Ik werk aan een auto alsof die van mijzelf is.
Marc Schadehersteller

Bij Autoschadehuis zijn de volgende 13 vacatures beschikbaar: