Over ons

Aurubis Netherlands B.V. in Zutphen maakt deel uit van het Duitse beursgenoteerde Aurubis AG. Aurubis AG is een toonaangevende koperproducent en ’s werelds grootste recyclingbedrijf voor koper. Het bedrijf produceert jaarlijks ruim 1.000.000 ton koperkathoden. Aurubis AG heeft circa 7.500 medewerkers en diverse productievestigingen in Europa en de VS. Daarnaast beschikt Aurubis over een uitgebreid service– en distributienetwerk voor koperproducten in Europa, Azië en Noord-Amerika. 

Binnen het onderdeel Flat Rolled Products van Aurubis richt de vestiging in Zutphen zich met ongeveer 330 medewerkers voornamelijk op de productie van dunne messing- en koperstrip. Deze strip wordt onder andere toegepast in de automotive industrie en de elektrotechnische industrie. Het bedrijf is dan ook IATF16949 gecertificeerd. 

Werken bij ons betekent werken in een no-nonsense, informele en dynamische cultuur met een gezonde doenersmentaliteit en een duidelijke resultaatgerichtheid. Binnen de organisatie wordt veel aandacht besteed aan moderne technologie, kwaliteit, veiligheid en milieu. 

Bij Aurubis Netherlands B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.