Waarom onze organisatie

Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte!
Drie Expertisecentra met een eigen competentieprofiel en een leerlijn!
Jezelf ontplooien & ontwikkelen met een ruim opleidingsaanbod!

Wij bieden

CAO VVT
Vakantiegeld 8%
Eindejaarsuitkering 8,33%

Over ons

Atlant als werkgever
Atlant is één van de grotere werkgevers op het gebied van verpleging en verzorging in de regio Apeldoorn en Beekbergen. Er werken ruim 1500 medewerkers, waarvan 60 medewerkers een BBL opleiding volgen. Daarnaast hebben we stagiairs van verschillende opleidingen aan het werk. Elke medewerker en leerling draagt op zijn eigen plek en op zijn persoonlijke, unieke manier bij aan de goede zorg die wij onze cliënten willen bieden.

Aandacht en respect
De medewerkers van Atlant zijn deskundig en betrokken en hebben veel eigen verantwoordelijkheid. Als Atlant zijn we blij met hun inzet en erkennen we dat juist die inzet de kracht van onze organisatie is.
Daarom investeren we veel in de onderlinge samenwerking en opleidingen. Er is aandacht voor elkaar. Ruimte geven en waardering uitspreken horen daarbij. Medewerkers hebben recht op een werksfeer waarin zij zich ten volle kunnen ontplooien. Dat vraagt om een lerende organisatie. Lerend in de zin van: er mogen ook fouten worden gemaakt. Je wordt als medewerker niet voortdurend geconfronteerd met je eventuele tekortkomingen. Er wordt juist gebruik gemaakt van je sterke kanten!

Kijkje in de organisatie:
Op ons YouTube kanaal zijn verschillende video's over onze organisatie te vinden: https://www.youtube.com/user/atlantzorggroep
We nodigen je van harte uit hier om hier naar te kijken.


Onze waarden

Persoonlijke ontwikkeling
Wij geven ruimte!
Samen
Altijd enthousiast en betrokken!
Proactieve werkgever
Wij werken continu aan ontwikkeling en innovatie
Ik hoorde van bewoners dat ze slecht sliepen en heb dit verder onderzocht. Het is fijn dat je daar binnen Atlant de tijd en het vertrouwen voor krijgt. Er wordt nu ook naar het gebruik van hoofdkussens op andere Atlant locaties gekeken.
Alice Klopman Verpleegkundige bij Atlant