Over ons

Over Atheneum College Hageveld

College Hageveld is het enige categoriale atheneum in Nederland. De school is gehuisvest in een sfeervol monumentaal gebouw, bijzonder mooi gelegen op een landgoed. De circa 1400 leerlingen staan op onze school centraal. Het onderwijs wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, individuele aandacht voor talent en extra (keuze-)mogelijkheden. De medewerkers hebben hart voor leerlingen. Samen met de leerlingen zorgen zij voor een unieke en veilige sfeer.

Werken op College Hageveld betekent werken in een lerende organisatie waarin medewerkers in een open en informele sfeer hun werk doen. De school biedt een omgeving waarin mensen durven te leren, met én van elkaar. Medewerkers gaan graag met elkaar in gesprek over het geven van goede lessen en manieren waarop het werk zo goed mogelijk gedaan kan worden. Een onderzoekende houding, initiatief en samenwerking worden gewaardeerd.

College Hageveld vindt een goede begeleiding van nieuwe medewerkers en docenten erg belangrijk. Er is een intern begeleidingsprogramma voor startende docenten met daarin een wekelijks contactmoment. Daarnaast zijn er intervisiegroepen waarin startende en meer ervaren docenten ervaringen uitwisselen en werken aan de elkaars ontwikkeling. Het volgen van scholing buiten de school wordt gestimuleerd en ondersteund.

Bij Atheneum College Hageveld is de volgende vacature beschikbaar: