Waarom onze organisatie

Toffe bedrijfsuitjes
Een familiebedrijf in hart en nieren
Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden

Hybride werken | minimaal 2 dagen op kantoor
Vakantiegeld
29 vakantiedagen op fulltime basis

Over ons

Assist Verzuim verrast al meer dan twintig jaar kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijk werkende arbodienst met regionale roots. Vanuit persoonlijke betrokkenheid en een flinke dosis gezond verstand zorgen we steeds opnieuw voor een aanpak op maat voor al onze werkgevers en werknemers op het gebied van gezondheid-en verzuimmanagement.

Bij Assist Verzuim werken betrokken en gemotiveerde mensen. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheden en we staan voor ons motto: meer aandacht, gezonder werk. We hebben aandacht voor onze klanten en voor hun werknemers, maar ook aandacht voor elkaar. Daarbij stimuleren we gezond werken. Want gezonde medewerkers hebben meer energie om hun werk te doen! Wij hebben meerdere locaties door heel Nederland en opereren vanuit Oosterhout, Utrecht, Rijssen en Leeuwarden. Onze waarden

Persoonlijk betrokken
U krijgt het rechtstreekse nummer van uw persoonlijke Casemanager. Dat houdt de lijnen kort en praat gemakkelijk. We houden actief en continu contact met u.
Betrouwbaar
We garanderen een supersnelle reactietijd van één dag bij ziekmeldingen. Zodat u erop kunt vertrouwen dat we uw mensen op een verantwoorde manier zo snel mogelijk weer aan het werk krijgen.
Deskundig met gezond verstand en een open blik
U heeft altijd en overal inzicht in het totale proces van ziekteverzuim binnen uw organisatie door onze moderne internetapplicatie die continue wordt doorontwikkeld.
“Ik heb me in de afgelopen zes dienstjaren altijd als een onderdeel van de organisatie gevoeld. Je hoort er hier echt bij. Samen dragen we bij aan een gezondere samenleving.”
Chantal de Klerk Arbo Business Partner

Bij Assist Verzuim zijn de volgende 7 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via de sollicitatie-knop is binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Staat je cv nog niet klaar? Vul dan alleen je e-mailadres in en we nemen snel contact met je op.
Telefonische screening
Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.
Eerste interview
Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!
Tweede interview
Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.
Aangenomen
Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij Assist Verzuim!