Waarom onze organisatie

11 specialismen, 1 loopbaan
Samen sterker!
Cliënten helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO GGZ
Ruim aanbod aan cursussen en scholing
Vitaliteitsbudget €150,-

Over ons

Welkom bij Arkin, dé Randstedelijke GGZ aanbieder met 11 specialismen in psychiatrie en verslavingszorg.

Bij Arkin werken 4200 betrokken, gedreven professionals die hun nek durven uitsteken. Zij zijn continu op zoek naar maatwerkoplossingen voor hun cliĂ«nt. Daarbij telt kwaliteit, steeds opnieuw. Wij stimuleren medewerkers dan ook via uitgebreide opleidingsprogramma’s zich blijvend in hun vakgebied te ontwikkelen.

 Kenmerkend voor Arkin is het besef dat ‘behandelen’ een werkwoord is voor twee personen. CliĂ«nt Ă©n zorgprofessional. Hierbij is naastbetrokkenenbeleid Ă©Ă©n van de pijlers van Arkin. Voor alle behandel­methodes geldt dat deze evidence-based zijn. Daarnaast investeert Arkin volop in innovatieve behandel­methoden als bijvoorbeeld Virtual Reality.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden?

  • Samen verbinden
  • Lef tonen
  • Nieuwsgierig zijn

Staat er een telefoonnummer in de vacature om meer informatie op te vragen? Doe dat gerust of solliciteer direct!Onze waarden

Lef
Lef tonen, verantwoordelijkheid nemen, durven gaan voor wat goed is voor cliënten hier de ruimte voor krijgen. Ruimte krijgen van ons voor nieuwe initiatieven om de zorg te verbeteren.
Nieuwsgierig
Nieuwsgierig zijn naar elkaar en met plezier blijven leren en ontwikkelen. De mogelijkheid krijgen van ons om de expert te worden op gebied van psychiatrie en verslavingszorg.
Verbinding
Verbinding maken op alle aspecten niveaus en specialismen, zowel intern en extern. Elkaar blijven zien en waarderen. Samen sterker!

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Je ontvangt altijd een (telefonische) reactie op je sollicitatie.
Eerste interview
Na het eerste contact volgt een gesprek om elkaar beter te leren kennen.
Tweede interview
Een vervolg gesprek of er een meeloopdag.
Aanbod
Wij doen je een mooi aanbod.
Aangenomen
Start met je nieuwe droombaan.