Waarom onze organisatie

11 specialismen, 1 loopbaan
Samen sterker!
Cliënten helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven.

Wij bieden

Ruim aanbod aan cursussen en scholing
Vitaliteitsbudget €150,-
Balansbudget €500,- in te zetten verlof uren, opleidingsbudget, uitbetalen

Over ons

Arkin Jeugd & Gezin is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie en verslavingszorg met verschillende locaties in Amsterdam.

Kinderen, jongeren (0-23 jaar) en ouders/opvoeders uit de regio Amsterdam Amstelland en Zaanstreek Waterland kunnen bij ons terecht. We bieden diagnostiek en behandeling voor o.a. ADHD / ADD, autisme spectrum stoornis, depressie, angst- en dwangstoornissen, eetstoornissen, gedragsstoornissen, psychose of verslavingsproblemen. Ook in het geval van ernstige conflicten of problemen in de relatie of het gezin, zoals bij huiselijk geweld of vechtscheidingen kan men bij ons terecht.

Wij werken vanuit een diversiteit aan (hoog)specialistische expertise. Kinderen en ouders/opvoeders ontvangen behandeling van specialisten, ongeacht organisatorische – of bekostigingsgrenzen. Collega’s van andere instellingen en ketenpartners kunnen op ons vakmanschap rekenen, zoals ook wij gebruik maken van het vakmanschap van onze ketenpartners. Professionals zetten hun specifieke deskundigheid in, in een duidelijke onderlinge samenhang om de behandeling van elk kind en gezin optimaal te laten verlopen.

Arkin Jeugd & Gezin bestaat uit de volgende teams: 4 poliklinieken (Baarsjesweg, Wisselwerking, Strekkerweg en Ganzenhoef), FACT Jeugd Amsterdam, Project aan Huis, Centrum voor Relationele Therapie, en Jellinek Jeugd.

Arkin is een organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Arkin behandelt ca 35.000 clienten met ruim 4.200 collega’s op locaties in de regio's Amsterdam en Utrecht, in Haarlem, Hilversum en Amersfoort. Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek


Onze waarden

Lef
Lef tonen, verantwoordelijkheid nemen, durven gaan voor wat goed is voor cliënten hier de ruimte voor krijgen. Ruimte krijgen van ons voor nieuwe initiatieven om de zorg te verbeteren.
Nieuwsgierig
Nieuwsgierig zijn naar elkaar en met plezier blijven leren en ontwikkelen. De mogelijkheid krijgen van ons om de expert te worden op gebied van psychiatrie en verslavingszorg.
Verbinding
Verbinding maken op alle aspecten niveaus en specialismen, zowel intern en extern. Elkaar blijven zien en waarderen. Samen sterker!

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Je ontvangt altijd een (telefonische) reactie op je sollicitatie.
Eerste interview
Na het eerste contact volgt een gesprek om elkaar beter te leren kennen.
Tweede interview
Een vervolg gesprek of er een meeloopdag.
Aanbod
Wij doen je een mooi aanbod.
Aangenomen
Start met je nieuwe droombaan.