Over ons

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandelingen en gezelligheid aan ouderen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. Dit doet Argos zowel bij ouderen thuis als in onze dertien huizen voor verpleging en/of revalidatie.

De collega's bij Argos zetten zich elke dag in om liefdevolle zorg aan ouderen te bieden die lichamelijke en/of geestelijke problemen hebben. Dankzij oprechte aandacht en een luisterend oor, creëren de werknemers van Argos kleine of grote geluksmomenten voor deze ouderen. Op deze manier kan Argos voor hen het verschil maken.

Een leven met kleur
Argos Zorggroep gelooft in een leven met kleur. Dat is wat wij ouderen toewensen. Dankzij een juiste balans tussen zorg en aandacht behouden onze cliënten plezier in het leven. Of zij nu thuis of op een van onze locaties wonen. Argos Zorggroep levert zorg op maat: welzijnsactiviteiten, begeleiding, verzorging, verpleging en behandeling, alles stemmen wij af op individuele wensen en behoeften. Goed contact met onze cliënten en hun familieleden is hiervoor de basis. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk gezond en zelfstandig blijven. En dat in een veilige omgeving, waar een gastvrij onthaal centraal staat.Ik heb bij Argos Zorggroep ondervonden hoe fijn het is als een werkgever met je meedenkt en je kansen biedt.
Mitchell van Meenteren Ambulant Verpleegkundige