Over ons

Verzorgende IG/ VIG'er ouderenzorg / revalidatie / thuiszorg
Alle uren bespreekbaar

Als Verzorgende IG/ VIG'er bij Argos Zorggroep in de regio Schiedam werk jij iedere dag samen met jouw team en andere disciplines om zo goed mogelijk te voldoen aan de zorgvraag van jouw cliënten. Jij kent hen, inclusief hun individuele wensen en levensverhaal. Zo signaleer je belangrijke zaken, van verandering in gedrag tot een wijziging in behandeling of medicatie, jij bent op de hoogte. Door goed te rapporteren en een juiste overdracht zorg je dat jouw collega’s naadloos de zorg over kunnen nemen wanneer jij er niet bent. Natuurlijk verlies je de naasten niet uit het oog en heb je ook aandacht voor wat zij nodig hebben.

Herken jij je hierin? Solliciteer dan vandaag via het online sollicitatieformulier: https://ltpx.nl/UceHEKh en ga binnenkort aan de slag als Verzorgende IG/ VIG'er in één van onze huizen voor verzorging en/of revalidatie of onze thuiszorgteams in Schiedam of Vlaardingen.
 
Wat geven wij jou?

 • Mogelijkheden om door te groeien en bij te leren (www.argoszorggroep.nl/leren-bij/).
 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz (www.goodhabitz.com/nl-nl/our-offer.html).
 • Een leuke baan in een gezellig en hecht team van professionals, waarmee je werkt aan onze klantbelofte 'met toewijding en plezier op een liefdevolle wijze'.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (7,4%), vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve zorgverzekeringen.
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je door belastingvoordeel minder betaald voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets.
 • Een salaris volgens de cao-VVT, schaal FWG 35, (Max. € 2.668,93 per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 
Drie redenen om te solliciteren:
 • Je bent in bezit van een mbo-diploma Verzorgende IG, niveau 3, of een andere gelijkwaardige opleiding, zoals MDGO-VP of VZ.
 • Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan het creëren van geluksmomenten voor onze bewoners.
 • Bij Argos Zorggroep doe je als VIG'er datgene waarvoor je bent opgeleid. Met de inzet van zorgondersteuners zorgen wij ervoor dat jij jouw tijd en aandacht aan de bewoners en cliënten kunt besteden.
 
Drie redenen om niet te solliciteren:
 • Je bent niet flexibel en wilt absoluut niet in de weekenden en avonden werken.
 • Je hebt geen affiniteit met ouderen.
 • Je vindt communiceren lastig.
 
Waar kom je te werken?
Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in mooi gelegen en goed bereikbare huizen: DrieMaasStede in Schiedam, Soenda, De Meerpaal of Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen in Vlaardingen of binnen de enthousiaste teams van Argos ThuisZorg in Schiedam of Vlaardingen. Kijk voor meer informatie op www.argoszorggroep.nl/huizen.

Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 
Informatie
Voor meer informatie neem je contact op met Pauline Hage, P.Hage@argoszorggroep.nl, +31 10 427 8199. Kijk voor meer informatie over werken bij Argos Zorggroep op onze website: www.argoszorggroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Argos Zorggroep zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen