Over ons

Onze relatie, Ardo Group is een belangrijke speler in de productie van een volledig aanbod vriesverse groenten, kruiden en fruit voor de retail, foodservice en industrie. Vandaag heeft de Ardo Group een wereldwijd sales netwerk en 21 productie-, distributie- en verpakkingsunits, wat zorgt voor een optimale aanvoer uit de meest productieve groeiregio’s. Samen met 3800 medewerkers, verkoopt de groep wereldwijd 860.000 ton vriesverse groenten, kruiden, fruit, pasta, aardappelproducten en rijst in een 100-tal landen, met een omzet van EUR 868 miljoen.

Ardo’s verticale integratiemodel stuurt de volledige productieketen, van het selecteren van zaden tot de verpakking en distributie. Ardo’s uiteenlopende expertise van de grondstof en de duurzame verwerking ervan, en zijn flexibele structuur, zorgen voor de ontwikkeling van nieuwe producten die inspelen op de marktbehoeften en -trends.

Bij Ardo B.V. in Zundert worden in productie verse (blad)groenten (o.a. spinazie, rode kool, boerenkool) verwerkt tot diepvriesproduct. Tevens worden hier losgevroren groenten en fruit verpakt voor de retail- en foodservicemarkt. Dit alles met moderne geautomatiseerde lijnen. Daarnaast is in Zundert het Nederlandse verkoopkantoor voor retail, foodservice en industrie gevestigd. Er zijn in Nederland circa 160 (in het seizoen circa 200) gemotiveerde medewerkers voor Ardo werkzaam.